Magazin

Rețeta lui Teo Trandafir de Pască fără aluat

Pasca fara aluat Teo Trandafir – pentru a pregati această rețetă gustoasă ai nevoie de doar câteva ingrediente și de puțin timp. Nu este o rețetă solicitantă, însă rezultatul este grozav. Iată de ce ai nevoie și care este modul de preparare!

Ingrediente necesare pentru Pasca fara aluat Teo Trandafir:
– 1 kg brânză de vaci proaspătă

– 10 ouă (sau 30 de ouă de prepeliță – acestea sunt recomandate deoarece nu au colesterol și aduc numeroase beneficii sănătății)

– 200 ml de smântână pentru gătit

– zahăr după gust

– esență de rom

– 150 de grame de stafide

Pasca fara aluat Teo Trandafir

Pentru a prepara acestă pască incredibil de delicioasă se hidratează stafidele în esență de rom cu aproximativ 15 minute înainte de a începe prepararea propriu zisă.

Apoi, tot ce trebuie să faci este să amesteci bine toate ingredientele. Asigură-te că aluatul final este bine omogenizat. Îndulcește pasca după gust, iar dacă îți dorești să o faci mai slabă din punct de vedere caloric, înlocuiește zahărul cu îndulcitor.

Această compoziție se toarnă într-un vas de yena, pe aproximativ 3 sferturi, deoarece ea va crește în timpul coacerii. Se lasă la foc mediu până când o scobitoare introdusă în mijlocul păștii se scoate curată.

Poftă bună!

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.