Media

Revine Super Neatza la Antena 1. Răzvan și Dani se întorc din vacanță. Când este prima ediție

Cel mai îndrăgit matinal revine pe micile ecrane după o vacanță binemeritată. Răzvan și Dani se întorc la Super Neatza, alături de Ramona și invitații lor. Noul sezon al emisiunii de televiziune de la Antena 1 va debutat cu o petrecere de zile mari.

Când începe Super Neatza

Așteptarea a luat sfârșit. Super Neatza cu Răzvan, Dani și Ramona revine la tv din 29 august, de la orele 10.00. Cei trei continuă atmosfera de vacanță pentru că emisiunea se va difuza la Therme.

Se anunță dublă petrecere în familia Neatza, pentru că în afară de debutul noului sezon, există și un sărbătorit care împlinește anii pe 29 august. Este vorba despre Florin Ristei care va fi alături de Răzvan și Dani și în acest nou sezon.

Tot atunci, cel mai probabil, va fi sărbătorit și Dani care împlinește astăzi, 24 august, 41 de ani.

Matinalul începe noul sezon de Neatza cu mari emoții, pentru că soția lui, Gabriela Prisacariu se pregătește să devină mamă. Ea a intrat deja în ultimul trimestru de sarcină, iar emoțiile sunt mari pentru ei, întrucât vor deveni părinți pentru prima dată.

Abia așteptăm o nouă ieșire din locație, pentru că a trecut ceva vreme de la ultima. Pentru mine este un mare plus, sunt în apropierea casei, deci voi sări direct din pat în piscină. Abia așteptăm să ne batem cu apă, mai ales că eu vara aceasta nu am fost la mare, nu am fost la piscină, așa că văd prima săptămână de Neatza și ca pe un team building, a spus Dani Oțil.

Surprize mari în noul sezon de Super Neatza

Ei bine, începând de duminică, 29 august, Super Neatza se întoarce la tv cu un nou sezon plin de voie bună, concursuri și surprize mari pentru telespectatori. Este un matinal care înregistrează audiențe mari și pentru că reușește mereu să îi surprindă pe telespectatori. Platoul emisiunii se transformă în decoruri spectaculoase, iar de-a lungul timpului, echipa a făcut emisiunea din diverse locații din București și nu numai. Au filmat la munte, la mare, în mall și chiar în Delta Dunării, unde au construit un platou pe o insulă din inima Deltei – patrimoniu UNESCO.

Comments are closed.