Știri externe

Revolte în Rusia la -50 de grade. Soţia lui Aleksei Navalnîi a fost arestată la Moscova

Revolte în Rusia la -50 de grade, unde peste 40.000 de oameni au ieșit în stradă. Sâmbătă, în Moscova, oamenii au protestat în semn de sprijin pentru opozantul încarcerat Aleksei Navalnîi, anunță Reuters.

Poliţia din Rusia a arestat peste o mie de persoane la manifestaţiile organizate în întreaga ţară. Doleanța protestatarilor este eliberarea lui Alexei Navalnîi, principalului opozant al lui Vladimir Putin. Aleksei Navalnîi a fost arestat în urmă cu o săptămână, la revenirea în ţară.

În Siberia, protestele au avut loc la -50 de grade Celsius

Autorităţile din Rusia au transmis că protestele din Moscova şi zeci de alte oraşe sunt ilegale. De aceea, poliţia a reţinut 1.090 de persoane.

A fost arestată și Iulia Navalnîia, soţia principalului opozant al Kremlinului. Soția lui Aleksei Navalnîi a fost arestată protest care are loc la Moscova.

Iulia Navalnîia a transmis momentul pe contul ei de Instagram, dintr-o dubă a poliţiei, transmite Reuters. Iulia Navalnîi a postat pe Instagram un selfie cu ea în duba poliţiei şi s-a scuzat pentru calitatea tehnică a fotografiei, realizate în „condiţii slabe de lumină”.

Vezi această postare pe Instagram


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

O postare distribuită de @yulia_navalnaya

Pe Twitter şi reţelele sociale au început să apară tot mai multe imagini ale protestelor şi acţiunile violente ale forţelor de ordine.

Opozantul lui Putin se află acum în arest preventiv, în aşteptarea mai multor proceduri judiciare care îl vizează.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *