Media

Rică Răducanu se operează de urgență. Are durerile insuportabile

Rică Răducanu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Fostul jucător de fotbal a ajuns la venerabila vârstă de 75 de ani și problemele de sănătate nu îi mai dau pace. Rică se pregătește de o operație destul de grea, pentru că se confruntă cu dureri insuportabile.

Rică Răducanu, probleme grave de sănătate

Rică Răducanu a ajuns la vârsta de 75 de ani. Chiar dacă a rămas la fel de plin de viață și cu același umor incontestabil, se pare că sănătatea scârțâie foarte mult. Din acest punct de vedere nu se poate lăuda cu rezultate prea bune.

Vezi și: Rică Răducanu îngrijorat pentru soția sa: “I-am luat aparat de oxigen acasă”

Fostul sportiv se confruntă cu o afecțiune veche, care a început să îi dea mari bătăi de cap de ceva timp. Starea de sănătate a lui Rică Răducanu nu e deloc una bună, asta deoarece fostul fotbalist are dureri insuportabile la genunchi, iar afecțiunea devine din ce în ce mai serioasă și poate duce și la alte complicații. Dacă până acum a suportat durerea, acum nu mai poate face față.

„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală”, a spus medicul jucătorului într-o emisiune TV.

Rică Răducanu trebuie să se opereze

Medicii sunt îngrijorați în ceea ce privește starea lui de sănătate și spun că trebuie să recurgă urgent la operație, pentru că situația este una gravă. Fostul fotbalist are o boală destul de avansată și, din acest motiv, nu a mai putut fi la fel de activ ca înainte și nu a mai făcut la fel de multă mișcare, deși îi plăcea să se plimbe pe jos, să mai facă sport.

Deoarece boala e destul de avansată, aceasta poate să formeze cheaguri de sânge care ar putea ajunge la inimă sau chiar la plămâni. În cazuri extreme, dacă situația nu este ținută sub control, se poate ajunge chiar și la deces, motiv pentru care medicii încearcă să îl determine pe Rică Răducanu să se opereze.

 

Comments are closed.