Media

Robert Niță sare la gâtul Andreei Tonciu! Războinicul a răbufnit după eliminare: “Tonciu să-și vadă de lungul nasului operat!”

Robert Niță a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor. A făcut parte din echipa Faimoșilor și a dat tot ce a avut mai bun, dar se pare că lucrurile nu au mers în favoarea lui. Concurentul a fost eliminat în cea de-a treia săptămână de concurs, iar acum răbufnește la adresa Andreei Tonciu.

Robert Niță, scandal cu Andreea Tonciu

Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022 săptămâna trecută. Fostul concurent s-a accidentat pe traseu, iar colegii l-au nominalizat spre eliminare. Nu a mai putut intra pe teren, motiv pentru care ceilalți Faimoși au decis că mai bine ar pleca acasă, la fel cum a gândit și publicul care a votat.

Robert Niță a ajuns deja în țară și face declarații despre experiența Survivor, dar mai ales despre foștii ei colegi, în special despre cei cu care nu a reușit să aibă relații bune. Fostul faimos susține că unii dintre concurenții rămași în Republică nu ar avea un scop bine stabilit, iar printre aceștia s-ar fi numărat și Tonciu, care a fost și ea eliminată.

 „Mulți au intrat cu o strategie. Mulți n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Bine, ‘doamnei este așa, un pic ca o blasfemie sau ca o glumă, sper să o înțeleagă. Era sora mea, dar cred că între timp a afectat-o dorul de casă. Din respect pentru că este mamă și o doamnă, as ruga-o să-și vadă de lungul nasului, din motive obiective operat. Am văzut că Andreea Tonciu are mai nou cunoștințe medicale.’, a declarat Robert Niță.

Robert Niță, părere sinceră despre colegii lui

Robert Niță a vorbit și despre ceilalți colegi, mai exact despre Otilia și Rengle. Dacă despre celebra artistă a spus că este ambițioasă, dar uneori se lasă influențată de celelalte prezențe feminine, pe Rengle l-a catalogat drept o persoană falsă.

Fostul fotbalist este dezamăgit de faptul că nu a rezistat mai mult în cadrul competiției, dar recunoaște că durerile fizice au devenit de nesuportat și deja situația nu mai depindea de el.

Robert Niță spune că își dorea să ajungă în finală și susține că avea competențe în acest sens, dar problemele de sănătate i-au schimbat toate planurile. A început să se confrunte cu dureri mari, iar acum se recuperează.

Comments are closed.