Știri

Român condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis cu brutalitate soția. Mădălina și Andrei erau căsătoriți de 11 ani

Un român de 40 de ani stabilit cu soția în Italia a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a ucis-o cu brutalitate pe femeie, apoi a încercat să-i incendieze trupul.

Cei doi s-au certat pentru că bărbatul, nemulțumit de viața în Toscana, voia să se întoarcă acasă, în județul Botoșani, dar partenera lui nu era de acord. Judecătorii italieni au decis și că individul trebuie să plătească familiei victimei 1,7 milioane de euro daune.

Mădălina și Andrei erau căsătoriți de 11 ani și trăiau în Italia de 5. Lucrau împreună într-o vilă din Toscana, unde ea făcea curăţenie, iar el îngrijea grădinile. Plănuiau să se întoarcă peste un an acasă, la Flămânzi, în Botoșani, unde își construiseră o casă. Dar nu s-au mai înţeles. Anchetatorii au găsit pe trupul victimei de 32 de ani, zeci de răni. Și suspectul fusese înjunghiat. De altfel, bărbatul a susținut inițial că el doar s-a apărat, dar – având în vedere leziunile victimei – această ipoteză n-a stat în picioare.

Tatăl victimei: „Nu ştiu ce a fost între ei. Se purtau foarte frumos când veneau acasă. A făcut legea dreptate, dar el e încă viu. A mea nu mai este. Fata mea nu se mai bucură de viaţă”

Vecin: „Când veneau era tot ok, din spusele părinţilor, el a fost cel care a atacat-o pe fată, din gelozie maximă”


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Vecin: „Trist.. s-a distrus o familie, ea nu mai este. Unul condamnat, altul în pământ.”

Judecătorii din Italia i-au dat bărbatului pedeapsa maximă – închisoare pe viață, dar are de plătit și daune record: 1,7 milioane de euro trebuie să ajungă la părinții și surorile soției sale.

Rrudele victimei spun că suma este atât de mare pentru avocatul lor a insistat pe faptul că bărbatul a chemat echipajele de urgenţă abia a doua zi, timp în care a încercat să îşi ascundă urmele.

Sentința în acest dosar nu este definitivă, dar este puțin probabil ca bărbatul să o atace, spun rudele victimei.

Sursa: StirilePROTV

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.