Media

Românii au talent 2021: Cine este Vlad Ciobanu, copilul care știe peste 150 de poezii

Vlad Ciobanu a revenit pe scena Românii au talent și i-a uimit din nou pe jurați. Băiețelul are doar 5 ani, dar asta nu se vede după modul în care gândește și vorbește. Vlad Ciobanu a mai fost în show-ul de talente și a obținut premiul pentru originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Cine este Vlad Ciobanu, de la Românii au talent

Vlad Ciobanu are 5 ani și vine din Republica Moldova. Arată ca un copil de vârsta lui, dar are preocupări cu totul și cu totul diferite.  La 2 ani a învățat alfabetul, iar la trei ani știa deja să numere până 100. Părinții l-au mutat de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui. Vlad știe peste 150 de poezii pe care le rememorează seara, înainte de somn.

Copilul minune din Republica Moldova a spus că vrea să devină președinte și actor. Văzând cum este deja la vârsta de 5 ani, jurații l-au încurajat și i-au răspuns că poate să devină orice își dorește. Vlad are o memorie deosebită, o intonație bună și modul în care recită el poeziile te emoționează fără să vrei.

În ediția de luni, copilul a recitat o poezie patriotică intitulată: Ne-ați vândut între străini. La final, toți cei patru jurați s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe Vlad Ciobanu.

“Îmi place foarte mult, eşti foarte talentat, eşti foarte curajos şi mult succes în continuare, să realizezi toate visele tale şi tot ceea ce îţi doreşti şi să crezi în tine, aşa cum crezi acum”, a spus Alexandra Dinu care s-a arătat uimită de băiețel.

Vlad Ciobanu este susținut îndeaproape de părinții lui, tatăl jurist și mama coregraf, și mai are un frățior de doar un an. Cei patru locuiesc în Chișinău. Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de YouTube.

Vlad Ciobanu – câștigătorul premiului pentru originalitate

Este pentru a doua oară când Vlad Ciobanu vine la Românii au talent. În sezonul 10, copilul din Republica Moldova a primit premiul de orginalitate al concursului, în valoare de 10.000 de euro. Părinții lui Vlad i-au deschis un cont de economii, iar copilul a spus că strânge bani să-și cumpere o casă.

De asemenea, după participarea în sezonul 10 al concursului, Vlad Ciobanu a fost invitat la Ambasada României din Republica Moldova și a fost medaliat de ambasador. Copilul promite mult, iar dorința lui cea mare este să îl cunoască pe Florin Piersic.

Comments are closed.