Media

Romanița Iovan, viața de mamă singură. Totul s-a schimbat pentru ea când a murit fostul soț: “S-a sfârșit lumea!”

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Celebrul designer se bucură de mare succes în plan profesional și cariera sa este într-o continuă ascensiune de când a intrat în domeniul de activitate. Are un copil minunat, care o face mai mândră pe zi ce trece, dar viața ei nu a fost mereu una ușoară.

Romanița Iovan, totul despre moartea fostului soț

Romanița Iovan a avut o relație frumoasă cu celebrul pilot Adrian Iovan. În anul 2008, însă, cei doi au ajuns la decizia de a divorța, deși nimeni nu prevestea acest eveniment. Cei doi păreau cuplul perfect și niciodată nu au arătat că nu se înțeleg, dar inevitabilul s-a produs.

Deși la TV s-au văzut doar lucrurile grave din acest subiect, Romanița a mărturisit că nimic nu a fost atât de grav. Nu s-au despărțit pentru că se urau, ci pentru că au ajuns la concluzia că nu mai pot funcționa împreună. Au rămas în relații bune, au colaborat perfect de dragul fiului lor și au continuat să fie cei mai buni prieteni, în ciuda divorțului. Adrian a demonstrat mereu că este un tată devotat, pe care ea se putea baza.

„În 2008, când am divorțat de Adrian, lucrurile n-au fost atât de dure cât s-a văzut în media. În sensul că doi oameni nu se despart pentru că se urăsc, doi oameni se despart pentru că nu mai pot conviețui împreună. Dar prietenia noastră a fost în continuare o punte de legătură foarte importantă pentru creșterea lui Albert. Și într-adevăr s-a văzut că Albert este foarte bine, a crescut frumos, a luat de la amândoi ceea ce am avut fiecare de dăruit. Nu m-am simțit o mamă singură. Eu întotdeauna am zis că Adrian va fi alături de mine și de Albert, chiar dacă locuia la altă adresă. Deci, nu mi-am pus problema așa.”, spunea designer-ul.

Romanița Iovan a trecut prin clipe groaznice când o mare lovitură a dat peste ea: fostul ei soț a murit. A simțit atunci că se sfârșește lumea pentru ea, dar și pentru fiul ei, care fusese condamnat să crească fără un tată. A continuat să îi vorbească acestuia despre cât de bun a fost tatăl lui, l-a dus anual la locul în care s-a produs accidentul aviatic care l-a răpus și nu a uitat nicio clipă de cel care i-a dăruit un copil.

Cum se menține în formă Romanița Iovan

Romanița Iovan a ajuns la vârsta de 57 de ani, dar se menține într-o mare formă. Nu s-a schimbat prea mult în ultima perioadă și reușește să se păstreze tânără. În ciuda problemelor și grijilor multe, își face timp să aibă grijă de ea și și-a păstrat stilul caracteristic cu care a atras mereu atenția.

Romanița are un stil vestimentar tineresc și arată foarte bine, deși se apropie de 60 de ani. Ea recunoaște că mănâncă sănătos și, când întrece limita, face sport mai mult. În plus, consideră că și soțul ei, care este mai tânăr decât ea cu 12 ani, o ajută să radieze mereu și să se păstreze tânără.

„Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă și nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus. Consider că este o influenţă pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. ”, spune creatoarea de modă.

Comments are closed.