Media

Rona Hartner, adevărul despre căsnicie și divorț. Ce își reproșează acum artista

Rona Hartner este o femeie puternică, o artistă desăvârșită, un om care a trecut prin destule cumpene de-a lungul vieții. Divorțul de soțul ei a fost o etapă grea, dar care a învățat-o multe despre ea și despre nevoile ei. La un an de la despărțirea de cel căruia îi jurase iubire, Rona Hartner a făcut dezvăluiri emoționante.

Ce a declarat Rona Hartner despre divorțul de soțul ei

Artista a divorțat de soțul ei la doar un an și jumătate de la nuntă. Amândoi au ajuns la concluzia că trebuie să pună punct și asta au făcut, fără discuții inutile și scandal. În primă fază, Rona și fostul ei soț au decis că vor păstra legătura, în sensul unei prietenii, însă ulterior, artista a ajuns la concluzia că vindecarea este mai ușoară în lipsa unei comunicări.

Artista a spus că a învățat multe din această căsnicie care a eșuat, dar a fost constructivă. Rona știe acum cel fel de partener i se potrivește, cum trebuie să fie el pentru ca e doi să se înțeleagă.

Ea a mărturisit că este pregătită să intre într-o nouă relație, dacă va simți că bărbatul respectiv este ceea ce ea are nevoie.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Cred că măcar experiența cu Herve a fost benefică din acest punct de vedere. Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima, a declarat Rona Hartner, potrivit ciao.ro.

Rona Hartner, adevărul despre căsnicie și divorț. Ce își reproșează acum artista

Ce își reproșează Rona Hartner după divorț

Sinceră din fire, Rona a mărturisit că îi pare rău că nu și-a ascultat instinctul de la bun început. Artista spune că simțea că relația nu o să meargă și cu toate astea a continuat-o. Nu a fost sigură în ce direcție o să se desfășoare lucrurile și a mers cu valul. Pe de altă parte, Rona a declarat că nu se aștepta ca relația aceasta să se încheie atât de repede.

Rona Hartner a fost căsătorită cu Herve Camilleri. Cei doi au fost iubiți timp de trei ani și apoi un an au fost soț și soție. Divorțul s-a pronunțat pe 17 septembrie, iar artista a povestit că soțul ei a semnat actele cu ochii în lacrimi. Și ei i-a fost greu, dar a considerat că este o decizie bună și nu există cale de întoarcere.

Comments are closed.