Media

Roxana Ciuhulescu a rămas cu sechele de la Survivor. Vedeta are dureri cumplite: “Mă doare tare!”

Roxana Ciuhulescu trăiște cea mai grea perioadă a vieții sale. După revenirea de la Survivor, probleme au început să se țină scai de ea. Chiar dacă a fost o experiență plăcută, unde a dat tot ce a avut mai bun, vedeta s-a ales cu multe probleme de sănătate, una dintre ele fiind extrem de gravă.

Roxana Ciuhulescu abia mai merge

Roxana Ciuhulescu a participat la Survivor sezonul acesta. A fost o cursă destul de scurtă pentru ea, deși își dorea să ajungă cât mai departe și a dat tot ce a avut mai bun. Problemele de sănătate, însă, i-au dat mari bătăi de cap și nu i-au mai permis să intre pe teren.

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România se confruntă cu această problemă încă de la 18 ani, când a suferit un accident pe terenul de handbal. Roxana s-a ales acum, însă, cu o ruptură de menisc și de ligamente, din cauza cărora abia mai poate merge. Vedeta a mărturisit că abia se mai poate deplasa, are momente când nu poate călca și riscă să ajungă la cârje.

„Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala «Survivor»! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc!

Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat. Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje!”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

De ce nu se operează Roxana

Roxana trebuie să se opereze de urgență. Problema persistă și riscă să se complice. Articulația este distrusă, așa că trebuie reparată doar prin operație.  Vedeta, însă, a amânat intervenția pentru a fi prezentă la finala „Survivor România”, ce va avea loc pe 31 mai în Republica Dominicană. Vrea să le fie alături acestora în ultimul moment și își va susține preferatul.

Roxana Cihulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu se vor întoarce împreună în Republica Dominicană. Foștii Faimoși îi vor susține pe colegii lor și vor avea parte de o experiență specială alături de aceștia.

Comments are closed.