Media

Roxana Nemeș riscă să plece de la Survivor. Faimoasa are probleme grave de sănătate

Competiția Survivor devine din ce mai dificilă, pe zi ce trece. Probele sunt din ce în ce mai grele și tot mai mulți concurenți au părăsit Republica din cauza faptului că nu sunt pregătiți și nu fac față provocărilor. Mulți participanți au fost nevoiți să plece de la Survivor pentru că au avut probleme de sănătate și în aceeași situație se regăsește și Roxana Nemeș, care în ultima vreme a avut ceva complicații.

Roxana Nemeș riscă să fie eliminată

Roxana Nemeș este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor. Deși la început nu era atât de bine pregătită și nu aducea puncte echipei, artista a reușit să se mobilizeze și a început să lupte pentru a ajunge cât mai departe. Deși a fost nominalizată spre eliminare de către colegii săi, ea a rămas în competiție datorită celor de acasă, care au votat-o și i-au demonstrat că o iubesc și o susțin.

De-a lungul competiției, mai mulți concurenți au plecat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate, a accidentărilor. Din nefericire, Roxana Nemeș are și ea anumite complicații, din cauza cărora riscă să fie eliminată.

Faimoasa a mers la medic, unde a făcut mai multe analize pentru că nu se simte bine. Acolo, medicii i-au spus că are probleme cu bila, de care ea chiar nu știa. Specialiștii i-au recomandat să urmeze un tratament special, pentru a nu ajunge la operație și pentru a nu se complica lucrurile. Mai mult, i s-a spus că are nevoie de odihnă pentru a se recupera și chiar se gândește serios la starea ei de sănătate.

‘Aș vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment al meu. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu astfel de probleme până acum. O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operație sau la mai rau și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea.”, a spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș, probleme din cauza alimentației

Este cunoscut faptul că participanții la Survivor au probleme în ceea ce privește alimentația. Mâncarea o primesc rar, atunci când câștigă o probă și, în rest, consumă mult cocos și uneori fructe pe care le găsesc prin junglă. Se pare că de aici ar fi pornit problemele Roxanei Nemeș, din cauza lipsei mâncării sănătoase. Ea are nevoie acum de odihnă și de o alimentație bună, un regim special.

Comments are closed.