Media

Roxana Vancea a dezvăluit sexul bebelușului. Fiul său vitreg a ales numele viitorului membru al familiei

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute și iubite femei din România. Fosta colegă a lui Răzvan și Dani de la Neatza trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei de când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. De curând, ea a aflat și sexul bebelușului și a dezvăluit ce nume a ales pentru viitorul membru al familiei.

Roxana Vancea va avea un băiețel

Roxana Vancea trăiește clipe de vis de când a aflat că va deveni mămică. După mult timp în care s-a pregătit pentru acest moment, a reușit să rămână însărcinată, fiind foarte atent la stilul de viață pe care îl are, pentru a se asigura că totul merge așa cum trebuie.

Roxana a aflat acum că va avea un băiețel și este foarte încântată. În această toamnă va veni pe lume micuțul, pe cale naturală, așa cum își dorește mămica lui.

Roxana are deja experiență, pentru că de mai bine de doi ani are grijă de fiul soțului ei. Au o relație foarte bună, pentru că cel mic petrece mult timp cu ea și este foarte atașat de ea, considerând-o mama lui. El a fost cel care a ales numele frățiorului său, respectiv Ayan.

De altfel, tot el a dat vestea cea mare familiei Roxanei. El și-a anunțat bunicii că un nou membru este pe cale să vină în familia lor. Aceștia au fost foarte încântați, mai ales pentru că știau deja că Vancea și soțul ei se pregătesc intens să devină părinți.

Și-a dorit mult un frățior cu care să se joace și dorința i-a fost îndeplinită. Vancea spune că Milan voia mult un partener de joacă, dar în special un băiețel.

”L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. «Vine barza?», îl întreabă tatăl meu. «Da, o să vină barza», spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta.

Am vorbit înainte cu Milan, înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea.

Cât s-a îngrășat Roxana Vancea

Roxana Vancea se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. De curând a anunțat și sexul bebelușului și a vorbit despre cele mai importante aspecte ale acestei perioade.

Fosta asistentă TV a mărturisit că a avut o sarcină destul de ușoară. Timp de 2-3 săptămâni s-a confruntat cu ceva grețuri, dar acum nici nu simte că este însărcinată. Are deja 17 săptămâni, dar nici măcar nu observă burtica de graviduță. A luat în greutate doar câteva sute de grame.

Comments are closed.