Media

Roxana Vancea are probleme cu sarcina! La ce trebuie să renunțe viitoarea mămică

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și se pregătește intens pentru momentul în care își va ține băiețelul în brațe. În doar două luni va deveni mamă pentru prima dată, dar se pare că are ceva probleme cu sarcina. Fosta asistentă de la Neatza a fost nevoită să renunțe la marea ei pasiune.

Roxana Vancea nu mai poate face sport

Roxana Vancea va deveni curând mămică și doar două luni o mai despart de marele eveniment. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost până acum o mămică destul de norocoasă, pentru că a avut o sarcină ușoară și nu a suferit schimbări mari.

Totuși, Roxana a întâmpinat o problemă acum, după șapte luni de sarcină. Se știe că ea este o mare iubitoare de sport și asta se observă ușor pe trupul ei sculptat. Se pare, însă, că pasiunea ei a luat sfârșit acum, pentru o perioadă bună de timp.

Vedeta a primit verdictul după ultimul control la medic. Ea a precizat că se simte bine și copilul este perfect sănătos și se dezvoltă perfect, dar medicii i-au spus că are o sarcină cu risc din cauza colului scurt, motiv pentru care trebuie să stea liniștită pentru a nu-și pune copilul în pericol. Astfel, va continua să-și antreneze clientele, dar nu va mai exemplifica exercițiile.

Cum arată Vancea la 7 luni de sarcină

Roxana Vancea este o graviduță norocoasă datorită organismului său sănătos. S-a îngrășat foarte puțin și burtica este ușor vizibilă, dar asigură pe toată lumea că lucrurile decurg bine. Cel mic are peste un kilogram și aproape 38 de cm, așa cum trebuie la 7 luni.

Până acum, Roxana s-a îngrășat doar trei kilograme și arată excepțional. Totuși, ea mănâncă tot ce trebuie și în cantități chiar mari, dar are grijă să consume alimente sănătoase. Ea este pregătită pentru marele eveniment, mai ales că este obișnuită cu viața de mamă datorită lui Milan, fiul soțului ei.

„Aproape 28 de săptămâni de sarcină mi-au schimbat viaţa cum nu au făcut 31 ani. E uşor să treci prin asta atunci când ai alături de tine omul potrivit. Ne aşteaptă multe provocări pentru care ne armăm zilnic cu multă răbdare, dar sunt convinsă că atunci când amândoi ne dorim ceva, reuşim fără doar şi poate. Plus că avem şi un ajutor de nădejde, Milan.”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Comments are closed.