Media

Roxana Vancea are probleme în timpul sarcinii. Cu ce se confruntă viitoarea mămică: „Mi-a fost rău”

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se poate considera o femeie norocoasă, pentru că are o familie frumoasă și curând va deveni mămică pentru prima dată. Fosta asistentă TV se confruntă deja cu problemele de sarcină și mărturisește că s-a simțit destul de rău în ultima perioadă.

Roxana Vancea, probleme de graviduță

Roxana Vancea este însărcinată în aproape luni. Nu a aflat încă sexul copilului, dar este foarte fericită că va deveni mamă pentru prima dată. Ea și soțul ei își doreau de mult timp să facă un copil și au renunțat chiar și la suplimentele alimentare pe care le consumau atunci când mergeau la sală, totul pentru a avea un copil sănătos.

La ultima ecografie, medicul i-a spus că sunt șanse mari să aibă un băiat, dar la următoarea se va observa mai bine și va primi un verdict sigur. În prima lună a avut grețuri mai mari, dar după a fost bine. Nu are pofte de graviduță, dar deja nu mai are voie să facă abdomene și anumite exerciții care o solicită mult.

În trimestrul trei, medicul a avertizat-o că îi va fi ceva mai greu, pentru că i-au crescut mult sânii și, fiind slabă, va avea dureri de spate.

„După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună, când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate, pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a spus ea, la Kanal D.

Cum se înțelege cu fiul soțului ei

Roxana Vancea s-a căsătorit anul trecut cu bărbatul alături de care are o relație de lungă durată. Acesta mai are un copil de patru ani din altă relație, dar asta nu a fost deloc o problemă pentru Roxana. Și-a asumat serios rolul de mamă și l-a considerat pe băiețel copilul ei și este foarte atașată de el.

Cei trei sunt plecați acum într-o excursie în Egipt și se distrează de minune. Au înotat cu delfinii, s-au plimbat cu ATV-ul și cămila și au stat la plajă. Bruneta arată perfect și nu se vede deloc că este însărcinată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea)

Comments are closed.