Media

Roxana Vancea nu vrea nuntă și botez în aceeași zi. Motivul este emoționant

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta asistentă tv urmează să devină mamă, dar nu înainte de a ajunge în fața altarului alături de iubitul ei. Roxana Vancea a început deja pregătirile pentru marele eveniment. Toți se așteptau că va cupla nunta și botezul în aceeași zi, dar Roxana are altă dorință.

Roxana Vancea nu vrea să facă și nunta și botezul în aceeași zi

Fosta asistentă tv își dorește să îmbrace rochia de mireasă, acesta fiind motivul pentru care nu organizează și nunta și botezul în aceeași zi. Roxana Vancea va purta la cununie o rochie albă, simplă.

Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru că vreau să fiu îmbrăcată și eu în rochie de mireasă. Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simplă! Nu ne-am gândit încă cum o să arate totul, cert este că o sa se întâmple curând, a declarat Roxana Vancea la Antena Stars.

Roxana Vancea este o viitoare mireasă foarte relaxată și nici în privința venirii pe lume a bebelușului nu se stresează deloc. Ea a declarat că nu a pregătit camera copilului, așa cum e la modă acum și cum procedează alte persoane publice din România. Astfel, în primă fază, bebelușul va dormi într-un pătuț din dormitorul matrimonial, spune Roxana.

Noi am decis că o să doarmă în camera cu noi, o sa aibă un pătuț al lui și cam atât, iar apoi când o să fie capabil să doarmă singur și o să își dorească acest lucru, cu siguranță o să aibă intimitatea lui, a mai spus Roxana Vancea.

Fosta asistentă tv este însărcinată în șase luni. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat care are un copil dintr-o relație anterioară. Roxana este foarte atașată de copil și s-a asigurat că acesta își dorește să aibă un frățior sau o surioară înainte de a rămâne însărcinată.

Comments are closed.