Media

Roxana Vancea, prima imagine cu bebelușul nou-născut. Cum se simte vedeta după naștere

Bucurie mare în showbiz! Roxana Vancea a devenit mămică în urmă cu doar o zi. Celebra antrenoare de fitness este în culmea fericirii, pare că se simte bine și deja a publicat și prima imagine cu micuțul, nerăbdătoare fiind să le dea vestea fanilor.

A născut Roxana Vancea

Celebra Roxana Vancea trăiește cele mai frumoase clipe din viață. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a devenit ieri mamă pentru prima dată. A născut un băiețel perfect sănătos și astăzi a făcut și anunțul mult așteptat de cei care o urmăresc. Bebelușul a avut 3200 de grame la naștere și a măsurat 51 de centimetri.

Vancea este deja activă în mediul online și a publicat și primele fotografii în care se observă mâna micuțului. Vedeta s-a fotografiat în timp ce își ține copilul în brațe. Fosta asistentă TV nu a dat mai multe detalii cu privire la venirea pe lume a micuțului, pentru că mereu a fost mai rezervată în declarații și a preferat să țină totul pentru ea.

Roxana Vancea se aștepta să nască din moment în moment, după ce a fost la ultimul control și medicii au pregătit-o pentru tot. Deși a avut o sarcină cu ceva probleme, a dus-o cu bine la sfârșit și a ținut totul sub control. S-a îngrășat doar câteva kilograme

Roxana Vancea, pregătită pentru provocarea vieții sale

Roxana Vancea și-a dorit mult un copil și, după multe încercări, a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală. Nu este deloc străină de rolul de mamă, ba chiar este pregătită pentru tot ce va urma, chiar dacă știe că va fi greu. Soțul ei mai are un băiat dintr-o altă relație, de care vedeta este foarte atașată. Cel mic petrece mult timp la ei, iar Roxana deja s-a obișnuit cu responsabilitățile de mamă.

Vedeta spune că va fi mereu alături de copilul pe care abia l-a născut, pentru că vrea să vadă cum crește, să fie prezentă la fiecare moment important. Când va fi ocupată, a plănuit deja că cel mic va sta cu bunicile sau cu tatăl lui dar, în mare parte, va sta cu mama.

Și-a propus să fie o mamă blândă, să le fie alături celor mici și, cel mai important, să le fie cea mai bună prietenă.

„Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează.

Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă. Nu știu dacă mă va ajuta cineva. Mama și soacra mea își doresc să mă ajute și știu că mă pot baza oricând pe ele, dar vreau să apelez la ele doar dacă nu mă voi descurca.”, declara ea pentru Cancan în urmă cu ceva timp.

Comments are closed.