Media

Roxana Vancea, veste rea despre sarcină. Va naște mai devreme decât se aștepta

Roxana Vancea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fosta asistentă TV va deveni mămică în câteva luni, eveniment pe care îl aștepta deja de mult timp. Deși nu are o sarcină prea grea și chiar se poate considera o norocoasă, a primit o veste destul de rea de la medic, care i-a spus că va naște mai devreme decât trebuia.

Roxana Vancea naște mai devreme decât trebuia

Roxana Vancea este însărcinată în patru luni. La ultimul control a aflat și sexul băiețelului. Astfel, Roxana va deveni pentru prima dată mămică de băiat, lucru ce a încântat-o enorm. Este deja obișnuită cu băieții, având în vedere că are mare grijă de copilul soțului ei, dintr-o altă relație.

Roxana Vancea a renunțat la orice supliment pe care îl lua de obicei pentru a se menține în formă maximă. Mai mult, a renunțat la sport pentru a se asigura că sarcina decurge așa cum trebuie și băiețelul nu are nicio problemă.

La patru luni de sarcină, nu a luat decât un kilogram, deși nu mai este activă ca înainte. A făcut mult sport în ultima perioadă, dar medicul i-a interzis asta acum.

Totuși, problemele au început să apară. Nu a avut o sarcină grea, din contră, doar câteva stări de vomă, dar medicul i-a dat o veste neplăcută. Va naște mai devreme decât trebuia, pentru că are colul scurt, problemă des întâlnită în rândul gravidelor.

„N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. (…) Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: ‘Trebuie să faci o pauză de vreo 3 săptămâni’.

Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, că e colul scurt … cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu’, a declarat Roxana Vancea într-o emisiune TV.

Roxana Vancea, probleme și înainte de a rămâne însărcinată

Roxana Vancea și-a dorit mult să devină msmă, dar a avut ceva probleme înainte. În urmă cu câțiva ani, vedeta a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, problemă care afectează multe femei.

La vremea respectivă, Roxana Vancea ajunsese ținta răutăților, presa și televiziunile prezentând materiale cu ea înainte și după transformarea dureroasă. Se îngrășase mult, dar asta din cauza tratamentelor la care recurgea pentru a se vindeca. După ce a reușit să scape de problemă, s-a pus pe slăbit și a ajuns să aibă un corp perfect.

“Eram într-o perioadă în care nu îmi pasa de asta. Nu m-am îngrășat de nesimțită, am avut probleme grave de sănătate! M-am îngrășat pentru că nu avusesem ciclu menstrual de 8 luni. Fusesem diagnosticată cu ovare polichistice. Nu o să uit toată viața că, în perioada aceea am avut de 2 ori ciclu menstrual în decurs de 13 luni. 13 luni! Nu prea îmi pasa cum arat, sănătatea era mai importantă și am început să merg la medic să caut cauzele. Mi-am reglat problemele cu greu și cu ajutorul unui tratament homeopat. Când am rezolvat asta m-am reglat și cu greutatea și am început să slăbesc. Și, asta a fost!”, a declarat Roxana Vancea.

Comments are closed.