Media

Ruby a refuzat o cerere de căsătorie publică! Cine a vrut să o ia de soție?

Ruby a fost cerută în căsătorie pe Instagram! Vedeta a postat o fotografie sexy, unde a primit mii de comentarii, printre și o declarație neașteptată. Iată cum a răspuns aceasta.

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România! Este foarte activă pe social media, având o comunitate de 1,4 milioane de urmăritori. Apare mereu în ipostaze incendiare, iar reacțiile fanilor nu întârzie să apară niciodată.

Recent, artista a postat o fotografie sexy, unde i se pot observa picioarele subțiri și talia de viespe.
Unul dintre fani nu s-a putut abține și a cerut-o direct în căsătorie. Vedeta a simțit nevoia să răspundă cu o replică pe măsură și anume că ea este deja măritată cu…muzica.

Deși răspunsul brunetei a fost nu, bărbatul acceptat, pe deasupra, spunându-i că o iubește în continuare.

Tânărul mărturisește că acesta a fost cel mai frumos refuz pe care l-a primit vreodată. Comentariul fanului a acumulat foarte multe aprecieri, la fel și răspunsul artistei. Ruby este foarte sinceră cu urmăritorii ei și îi ține la curent zilnic cu tot ce se întâmplă în viața ei.

De ce nu vrea Ruby să se căsătorească

Deși se afișează în cele mai provocatoare ipostaze, bruneta nu este singură. Ruby are o relație de ani de zile cu Robert Adrian, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

“Eu sunt încă copil și sunt foarte ocupata. Sunt foarte dedicata carierei și cred ca m-ar maturiza foarte mult. As deveni dintr-o data “doamnă” și mi se pare prea devreme pentru acest lucru. Pe mine căsătoria m-ar maturiza dintr-o dată”, a explicat Ruby, în cadrul unei emisiuni tv.

Momentan, niciunul dintre ei nu are gânduri de căsătorie sau de a forma o familie în adevăratul sens al cuvântului. Fiecare se concentrează pe viața profesională, lăsând lucrurile să vină de la sine, fără să grăbească nimic.

Îmi doresc să mai copilăresc, dacă am face pasul ăsta cred că am punea așa pe umerii noștri o presiune, o maturitate. Noi suntem foarte fermecători și așa, e ca și cum avea o căsnicie“, a mai spus Ruby.

Totuși, cântăreața se vede împreună în viitor cu Robert, însă nu consideră prezentul, un moment oportun unei căsătorii. Ironică așa cum ne-a obișnuit, bruneta dă vina pe iubitul ei, afirmând că el e cel reticent din cauza nebuniei ei.

“Cred că îi e frică să se lege la cap cu mine”, a adăugat, în glumă vedeta.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.