Știri

Rucsacuri sunt hit-ul modei din acest sezon. Verificați pe care să alegeți pentru a rămâne în tendințe?

Accesoriu extrem de practic, purtat îndeosebi pentru funcționalitatea sa, rucsacul pare a fi în permanență la modă. Numai că modelele sunt adaptate de la an la an și de la sezon la sezon, în funcție de stilul purtătorului și de ultimele tendințe. În acest sezon, rucsacurile revin în atenția celor care doresc să fie la modă. Cum îl alegi pe cel potrivit pentru a-l asorta la ținutele tale? De ce criterii trebuie să ții cont? Cum poți face cele mai bune alegeri în acest sens? Iată câteva idei utile în acest articol.

De ce să alegi un rucsac? Pentru ce ocazii este potrivit?

Un rucsac poate fi purtat, în funcție de stilul acestuia sau de alte detalii specifice, pentru diverse ocazii. Pentru o drumeție la munte sau pentru o călătorie, pentru ocaziile zilnice sau pentru ținutele de serviciu, oricare ar fi ocazia, poți alege dintre modelele de modelele de rucsacuri la modă pe care le găsești în oferta magazinelor de profil. 

De ce să alegi rucsacul pentru oricare dintre aceste ocazii? Pentru că este un accesoriu care îți poate oferi libertate de mișcare, un accesoriu care îți va permite să ai cu tine o grămadă de lucruri. Prin designul pe care îl are, rucsacul devine un accesoriu practic din toate punctele de vedere, dar și un accesoriu cu un aspect frumos, pe care îl poți purta pentru a arăta deosebit. 

Ce modele de rucsacuri poți alege?

Nu se poate spune că există un standard din acest punct de vedere. Totul ține de stilul personal al purtătorului, de nevoile personale, dar și de tendințele în modă. Dacă ai nevoie de un rucsac care să înlocuiască geanta de laptop, atunci este ușor să găsești un astfel de model, mai ales că designuul acestora este asemănător: de regulă, sunt rucsacuri negre, compartimentate în mod eficient, pentru a putea fi transformate în genți de muncă pentru laptop și pentru documente sau alte obiecte și accesorii utile. 

asian young man with backpack having rest after ride bicycle

Dacă vrei să înlocuiești geanta de mână cu care ieși, de regulă, în oraș, cu un rucsac, atunci lucrurile pot deveni mai complicate. De ce? Pentru că trebuie să alegi rucsacul care să îți ofere și confort în purtare, dar să aibă și aspectul dorit. Modele de rucsacuri multicolore, din material textil sau din alte materiale, cu detalii atractive, dar și cu suficient spațiu de depozitare, acestea sunt preferate de cei care adoptă un stil casual sau unul de stradă. 

Cum alegi rucsacul pentru a fi în tendințe?

Chiar dacă un rucsac nu oferă aceeași eleganță ținutelor tale cu cea oferită de o geantă de mână, fie el și un rucsac din piele, este important să te gândești la tot ceea ce îți oferă acesta pentru a face o alegere completă. 

Cu o pereche de pantaloni în culorile la modă ale sezonului și o pereche de mocasini, nu ezita să porți un rucsac din piele neagră, cu un aspect clasic, rafinat. 

Dacă ai preferințe pentru un stil sportiv, alături de o pereche de pantofi pe care îi poți achiziționa de pe  https://epantofi.ro/c/barbati/pantofi/sneakesi poți purta unul dintre modelele de rucsacuri colorate, cu un design minimalist, dar de efect. Detalii colorate, compartimente mai mici și mai mari, curele și catarame de efect, alege acel rucsac care să te reprezinte. 

0107
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.