Magazin

Rugăciunea de sâmbătă seară – Îți curăță sufletul de păcate

Depresia pare că a pus stăpânire pe viața ta? Simți că totul se prăbușește în jurul tău și orice ai face nu poți înlătura piedicile?

Citește rugăciunea de sâmbătă, face adevărate minuni în viața ta și aduce alinare sufletului tău!

„Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, vino și vindecă-mă și pe mine, netrebnicul robul Tău. M-am îndepărtat de Tine, am rănit Bunătatea și Iubirea Ta, am păcătuit la cer și înaintea Ta, toate fărădelegile le-am săvârșit și stau lipsit de toată virtutea și sănătatea.

Iartă-mă, Doamne, și vindecă netrebnicul meu suflet, îndepărtează de la mine duhul cel viclean care-mi aduce această nepăsare nesuferită a sufletului și a trupului. Alungă greutatea din inima mea. Slobozește-mi sufletul și trupul de deznădejde, de moarte. Eu de bunăvoie le-am adus în sufletul meu pe toate acestea.

Iartă-mi, Doamne, mulțimea păcatelor, vindecă-mi greutatea patimilor. Fă, Doamne, ca să nu te mai întristez cu păcatele și cu patimile care lucrează înlăuntrul meu. Ridică de la mine lațul cel greu al păcatului. Îndepărtează-l de la mine pentru totdeauna pe vrăjmașul și potrivnicul.

Adu odihnă, Doamne, în viața și sufletul meu. Curățește-mă de toată întinăciunea trupului și a duhului. Dacă este cu putință, scapă-mă de duhurile viclene care-mi aduc întuneric și beznă, deznădejde și chinuri. Ridică-mă din patul durerii și din așternutul chinuirii.

Întărește-mă în iubirea Ta și în nădejdea nerușinată și în credința nezdruncinată față de Tine, pentru mijlocirile Preacuratei Maicii Tale și a tuturor sfinților tăi. Amin!”

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.