Magazin

Rune Mihai Voropchievici. Ce ne așteaptă în săptămâna 2-8 august

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai buni astrologi, ale cărui previziuni ne informează perfect de fiecare dată. Pentru săptămâna viitoare vine cu vești noi pentru toate zodiile. Vezi ce au pregătit runele pentru tine în perioada 2-8 august, conform informațiilor marelui specialist.

Mihai Voropchievici săptămâna 2-8 august. Berbec

Berbecii vor să facă o schimbare la locul de muncă sau chiar să-și schimbe domiciliul. Trebuie doar să fie atenți și să aibă încredere în ei, pentru că orice plan le va reuși dacă sunt curajoși.

Mariana Cojocaru, previziuni dure pentru zodii. Jupiter Retrograd în Vărsător aduce cea mai tristă perioadă pentru unele zodii

Zodia Taur

Taurii vor avea parte numai de surprize zilele acestea. Vor primii cadouri de la cei apropiați și vor avea parte numai de momente de liniște, așa cum și-au dorit mereu.

Horoscop Neti Sandu! Ce le așteaptă pe zodii până la final de an

Zodia Gemeni

Nu mai fiți atât de agitați și luați lucrurile încet, cu răbdare. Dacă faceți planurile mai migălos, fiți sigur că veți reuși să le duceți la bun sfârșit.

Zodia Rac

Cei născuți în zodia Rac reușesc să se impună atât la muncă, dar și acasă, unde toți îi vor asculta sfaturile și le vor urma. Racii nu vor mai accepta să fie marginalizați, pentru că e cazul să facă ordine.

Zodia Leu

Nativii acestei zodii au o săptămână dificilă și nimic nu le va merge cum voiau. Vor depune multe eforturi pentru a reuși ceva, dar va fi foarte greu să reușească ceva.

Zodia Fecioară

Fecioarele se bucură acum de relaxare și vor avea o săptămână plină. După ce au strâns mulți bani, acum a venit timpul să-și facă de cap și să cheltuiască toți banii pe care i-au agonisit.

Zodia Balanță

Runele vin numai cu vești bune pentru Balanțe. Nativii acestei zodii vor avea parte numai de reușite în săptămâna 2-8 august și nimic nu îi va opri să facă tot ce și-au propus.

Zodia Scorpion

Scorpionii ar trebui să fie mai relaxați și să nu se mai gândească la tot ce este mai rău. Vă faceți griji în privința unei persoane apropiate, dar trebuie să înțelegeți că ea este bine.

Zodia Săgetător

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul comunicare în această perioadă. Vorbesc mult cu apropiații și le place mai mult decât niciodată să trimită mesaje, scrisori.

Zodia Capricorn

Nativii din Capricorn trebuie să aibă răbdare și să nu mai fie atât de stresați. Stresul este bun uneori, pentru că ne stimulează, dar acum nu este cazul, pentru că vă așteaptă o schimbare importantă.

Zodia Vărsător

Nativul din Vărsător va afla un adevăr important care i-ar putea schimba radical viața. Lucrurile încep să prindă contur și nativii acestei zodii sunt pe punctul de a cunoaște succesul.

Zodia Pești

Cei din zodia Pești au o perioadă în care au chef de ceartă. Din cauza problemelor financiare își pierd tare cumpătul și nu își mai pot găsi deloc liniștea, dar ar trebui să se gândească mai bine înainte de se comporta așa.

 

Comments are closed.