Magazin

Rune Mihai Voropchievici pentru final de săptămână 21 – 24 octombrie 2021

Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru fiecare zodie, în săptămâna 18 – 24 octombrie 2021.

Așa cum ne-a obișnuit, numerologul Mihai Voropchievici a oferit detalii despre ce au pregătit runele pentru fiecare zodie în următoarea săptămână.

Berbec

Berbecii să își pregătească bagaje, deoarece astrele le anunță o călătorie. Fiți pregătiți sufletește pentru aceste zile.

Taur

Nativul Taur dă lovitura și se petrece un salt calitativ rapid în viața sa. Se anunță o săptămână excelentă pentru voi.

Gemeni

Gemenii intră într-o necunoscută. Urmează o săptămână în care nimeni nu știe de unde să vă apuce. Veți evita să aveți contact cu prea mulți oameni.

Rac

Nativii din Rac au o săptămână de protecție divină totală. După multe încercări, primiți ajutor pentru a ieși din toate problemele pe care le-ați avut.

Leu

Leii ar trebui să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Trebuie să fiți pregătiți pentru aceste noi beneficii din viața voastră.

Fecioară

Fecioarele sunt cu adevărat binecuvântate, deoarece sunt protejate de Vunjo în această săptămână, pentru prima dată în foarte multă vreme. Veți câștiga pe toate planurile, dar renunțați la scepticism.

Rune Mihai Voropchievici: 18 – 24 octombrie 2021

Balanță

Balanțele au o săptămână de foc în următoarele zile, ar putea apărea o dragoste nouă, pasională, în special în cazul celor tineri.

Scorpion

Nativii din Scorpion, contrar celorlalte zodii, sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Modul de comunicare, felul vostru mai repezit de a rezolva lucrurile vă poate strica aranjamentele.

Săgetător

Veți primi un mesaj, trebuie să fiți pregătiți să îl recepționați. Fiți foarte atenți la tot ceea ce înseamnă comunicare în aceste zile și citiți printre rânduri.

Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și mobiliza poziția. Trebuie să arătați că sunteți cei care puteți să faceți tot ce vă propuneți.

Vărsător

Vărsătorul nu și-a făcut temele în ultimele săptămâni, iar acum runa le spune să abordeze cu totul altfel problemele care sunt importante. Schimbați tactica în zilele care vin.

Pești

Aveți de gând să faceți o mutare, fie că e vorba de locuință sau de locul de muncă. Sunteți într-o căutare care s-ar putea rezolva în viitorul apropiat, fiind foarte oportuniști.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.