Media

S-a aflat acum! De ce a fost soția lui Adi Minune la doar un pas de moarte

Familia lui Adrian Minune a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu câteva săptămâni când Cati Simionescu, soția artistului a ajuns de urgență la spital cu un diagnostic grav: făcuse un accident vascular cerebral. Ulterior a ajuns la o clinică din Turcia unde a fost operată cu anestezie generală. Acum, când soția lui Adi Minune a trecut de această mare cumpănă, a vorbit despre ce i s-a întâmplat și cât de gravă a fost toată situația.

Ce a pățit, de fapt, soția lui Adi Minune

Invitată într-un platou de televiziune, soția lui Adi Minune a povestit ce i s-a întâmplat și cum a ajuns pe mâinile medicilor. Cati Simionescu s-a trezit cu tensiune mare, ochiul stâng închis, toată jumătatea stângă a feței lăsată, mâna stângă și piciorul stâng amorțite.

Și-a dat seama că situația este gravă și a sunat pe cineva să o ducă la spital. A aflat acolo că făcuse un accident vascular.

Ulterior, soția lui Adi Minune a trimis analizele la o clinică din Turcia, iar medicii de acolo au chemat-o să o opereze. Au descoperit că avea un anevrism cerebral.

La un angio CT au descoperit că am un anevrism în creierul mic. Anevrismul era ca o bombă cu ceas în capul meu. De aceea am făcut și accidentul vascular. M-au chemat de urgență să mă opereze. E o operație ușoară, pe artera femurală a piciorului drept, cu anestezie totală, a spus Cati Simionescu.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar Cati Simionescu este în afara oricărui pericol. A fost cu adevărat o cumpănă mare pentru familia lui Adi Minune. Artistul a fost extrem de îngrijorat și a povestit că s-a plimbat debusolat cu mașina prin Istanbul.

Citește și: De ce nu are voie soția lui Adi Minune să dea mâna cu prietenii lui

Artistul s-a bucurat că a putut fi alături de soția lui în acea zi grea, mai ales că s-a nimerit să nu aibă niciun eveniment privat unde să fie chemat să cânte în perioada aceea.

Comments are closed.