Media

S-a aflat ce probleme de sănătate are Andreea Tonciu. Mulți au crezut că se preface la Survivor

Andreea Tonciu a început cu stângul competiția Survivor. Vedeta care face parte din echipa Faimoșilor a fost nevoită să renunțe la joc din cauza unei probleme de sănătate. Mulți au crezut că se preface, inclusiv competitorii ei, însă de fapt, problema este reală, iar Andreea a ajuns pe mâinile medicilor.

Ce probleme de sănătate are Andreea Tonciu

Abia a pășit în Republica Dominicană, că au și apărut problemele pentru Andreea Tonciu. Chiar în a doua ediție a show-ului Survivor România, vedeta a acuzat stări de rău care au continuat până când medicii au considerat că nu este aptă să mai intre pe traseu. Așa se face că Andreea Tonciu a fost înlocuită la joc de către colega ei de echipă, Laura Giurcanu.

Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot. Eu am zis și că e otită, a spus Andreea Tonciu la Survivor.

Prima care i-a sărit în ajutor Andreei, când și-a dat seama că aceasta se simte rău a fost Otilia care a cerut să vină medicul. Xonia, de asemenea, i-a fost alături brunetei, însă se pare că nu toți concurenții au crezut-o pe Andreea.

Unii dintre concurenții din echipa Războinicilor au fost de părere că Tonciu se preface pentru a atrage atenția, iar de aici până la un schimb de replici acide între cele două tabere, a fost doar un pas.

Xonia: Sunteți foarte răutăcioși. Să știți că una este să fii competitiv și una e să știi să ai bun simț. Sincer îți spun, omul e bolnav

Alexandru Nedelcu: Dacă era bolnavă, nu era aici.

Cătălin Zmărăndescu: Băi, încetați, vă rog frumos.

S-a aflat ce probleme de sănătate are Andreea Tonciu. Vedeta a fost înlocuită la Survivor

Andreea Tonciu a fost la spital chiar înainte de Crăciun

La finalul anului trecut, Andreea le spunea fanilor de pe rețelele sociale că abia așteaptă Anul Nou, pentru că în 2021 a avut multe probleme, în special de sănătate și că toate s-au acutizat chiar înainte de Crăciun. Pe 23 decembrie, ea se plângea că în loc să se pregătească pentru sărbători, așa cum face toată lumea, e nevoită să meargă la spital pentru că nu se simte bine deloc.

După ce că sunt răcită mă mai duc și la spital acum pentru că s-ar putea să am o otită, nu aud cu o ureche. Am avut chiar atât de multe probleme în ultima perioadă că de-abia aștept să se termine acest an păcătos, spunea Tonciu.

Prezentatorul Survivor: Andreea Tonciu a fost preluată de medici

Andreea Tonciu a fost preluată de medici pentru a fi investigată, iar prezentatorul emisiunii a anunțat că Faimoasa nu mai poate intra pe teren și va fi înlocuită cu Laura Giurcanu. În ediția de marți, 18 ianuarie 2022, vom afla cum a evoluat starea de sănătate a Andreei Tonciu și dacă este aptă să continue competiția.

Nu ar fi prima dată când un concurent de la Survivor părăsește competiția din cauza unor probleme de sănătate.

Survivor România se vede la Pro Tv în fiecare zi de duminică, de la orele 20.00, precum și luni-marți, de la orele 20.30.

Comments are closed.