Media

S-a aflat! Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino la PRO TV

Mihaela Bilic este medicul care o va înlocui pe Oana Cuzino la Pro tv. Bilic este de profesie medic nutriționist și va avea o emisiune intitulată Doctor de bine, care va fi difuzată în fiecare dimineață, în cadrul Știrilor Pro tv. Mihaela Bilic a mai fost la Pro tv când a prezentat emisiunea Arena Bucătarilor.

Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino la Pro TV

Medicul nutriționist Mihaela Bilic, de altfel, foarte popular mai ales în spațiul virtual unde oferă informații și sfaturi despre sănătate, va avea propria emisiune de profil în cadrul postului de televiziune Pro tv.

Mihaela Bilic va prezenta emisiunea Doctor de bine, ce va fi difuzată în fiecare dimineață, în cadrul Știrilor Pro tv.

Mihaela Bilic are un CV impresionant. Născută la Câmpina, a absolvit cursurile Facultății de Medicină Carol Davila din București în anul 1996, iar apoi și-a făcut rezidențiatul în cadrul Secției de Diabet și boli de nutriție a Spitalului Universitar d de Urgență București.

Mai târziu, în anul 2012, Bilic a devenit medic specialist, iar din 2008 este medic primar în specialitatea diabet, nutriție și boli metabolice. În 2013 a plecat la Paris unde a urmat cursurile masterale în psihonutriție.

Medicul a scris două cărți despre alimentația sănătoasă. Volumul de nutriție Trăiesc, deci mă abțin a fost vândut în peste 100.000 de exemplare.

La Pro tv, Bilic vine în locul Oanei Cuzino care a încheiat colaborarea cu trustul după aproape 20 de ani. Ea se va ocupa de proiectul personal doc.ro.

Anunțul cu privire la emisiunea Ce se întâmplă, doctore? a fost făcut de către reprezentanții postului de televiziune, în luna iulie.

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Ştirilor Pro TV matinale şi duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe Pro TV, începând din această toamnă. Îi urăm numai bine pe mai departe şi mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale, se arată în anunțul cu privire la plecarea Oanei Cuzino.

Oana Cuzino a prezentat Ce se întâmplă, doctore? la Pro tv, începând din anul 2002.

Comments are closed.