Știri

S-a ales praful de stațiunea Mamaia. Doar câțiva turiști pe plajele lărgite, curg nemulțumirile

Bate vântul pe plajele din Mamaia. Ceea ce se dorea a fi o schimbare benefică pentru toată lumea, a fost, de fapt, un mare eșec. Plajele extinse din Mamaia i-au determinat pe turiștii care optau în fiecare an pentru această stațiune, să se reorienteze spre altceva. Așa se face că mulți și-au îndreptat atenția spre alte stațiuni de pe litoral, iar la Mamaia bate vântul pe plajă.

Plajele lărgite din stațiunea Mamaia sunt goale ca niciodată

Eșec total pentru cei care au crezut că lărgirea plajelor va fi o bucurie pentru turiști. În realitatea, efectul a fost fix pe dos, la fel și pentru comercianți care se văd în situația de a închide afacerea, din lipsă de turiști. În fapt, nemulțumirea vine din schimbarea pe care a adus-o lărgirea plajelor. Oamenii se plâng că șezlongurile sunt prea departe de apă, că nisipul este plin de scoici și că apa este foarte adâncă, la doar câțiva metri de mal.

Acestea sunt motivele pentru care, anul acesta, turiștii care optau în general, pentru stațiunea Mamaia, au decis să se reorienteze spre alte stațiuni, iar noile plaje au rămas efectiv goale.

Mai mulți comercianți din Mamaia și-au pus lacătul pe afacere

Dacă pentru turiști nu a fost o problemă mare, având de unde alege, comercianții care își desfășoară activitatea pe plajele din Mamaia s-au văzut în postura de a pune lacătul pe afacere.

La ce au mai luat banii dacă nu ne lasă să punem acolo, mai spre linia mării? Situația e foarte foarte nasoală. Au schimbat regulile jocului în timpul jocului, nu se poate așa ceva. Aveam vecin marea, mai aveam trei ani de contract, dar acum nu mai am vecin marea. Deci, nu se poate să schimbi regulile în timpul jocului, a declarat administratorul unei plaje.

Cei care s-au încumetat, totuși, să treacă peste lege și să amplaseze șezlongurile pe porțiunea nouă de plajă, au primit avertisment din partea Apelor Române Dobrogea Litoral. Au fost și 41 de cazuri în care administratorii plajelor nu s-au conformat, motiv pentru care s-au ales cu sancțiuni usturătoare. În total au fost aplicate amenzi în valoare de 600.000 de lei.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Plaja din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului

Administratorul unei plaje din stațiunea Mamaia a anunțat că va închide plaja din cauza consecințelor care au venit la pachet cu proiectul de lărgire. Coco Beach Mamaia se închide, iar administratorul dă vina pe Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litorală.

Cu această ocazie mulțumim ABADL (instituţia care administrează plajele de pe litoral) pentru că ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viaţă în acest sezon…lărgirea plajelor şi nisipul înlocuit cu scoici ne-au condus la moarte rapidă şi sigură, a transmis administratorul plajei.

S-a ales praful de stațiunea Mamaia. Doar câțiva turiști pe plajele lărgite, curg nemulțumirile

Mizerie și alge în Costinești, stațiunea Tineretului

Dintre cei 300.000 de turiști care se află pe litoralul românesc în weekend-ul acesta, aproximativ 180.000 au ales stațiunea Costinești. Este recunoscută drept stațiunea tineretului, pentru epavă și pentru obelisc. Din păcate, anul acesta, parcă mai mult ca oricând, mizeria și-a pus amprenta peste această stațiune.

Plajele sunt pline de gunoaie și alge, iar turiștii se înghesuie să găsească un loc unde să-și așeze cearșaful pe plajă.

Aglomerație este și la Vama Veche, dar și în Eforie Nord. Acolo, salvamarii au arborat steagul roșu. Este vânt puternic și pericol de înec.

Comments are closed.