Media

S-a dus la Asia Express deși are o mare fobie. Ce nu poate să atingă, sub nicio formă, Lidia Buble

Lidia Buble se numără printre vedetele care au răspuns pozitiv invitației de a intra în aventura Asia Express. A făcut-o cu toată încrederea, dar și cu spaima-n sân pentru că ceva îi ține piedică în acest demers. Cântăreața are o mare fobie, iar dacă e să ne luăm după primele ediții de Asia Express, cel mai probabil va fi nevoită să se confrunte cu cea mai mare teamă a ei.

De ce se teme, cel mai tare, Lidia Buble. Este fobia pe care a avut-o dintotdeauna

Lidia Buble se teme de insecte. A spus-o de nenumărate ori când a și subliniat că este mai mult decât o teamă, ci chiar o fobie pe care a avut-o dintotdeauna. Nu numai că nu poate să atingă insecte, ori să intre în vreun fel în contact cu ele, cu pur și simplu nu suportă nici măcar să le vadă.

Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie, nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câştiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toţi colegii noştri îşi doresc să câştige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câştigăm, a spus Lidia Buble.

Lidia speră că nu va avea de îndeplinit vreo probă care să aibă legătură cu insectele, dar din edițiile trecute, fanii Asia Express știu clar că au fost și astfel de provocări pentru concurenți. Să nu mai spunem că ei sunt nevoiți să caute cazare la localnici și că nu întotdeauna au parte de condiții decente de dormit.

De altfel, la un moment dat, cântăreața a și spus că e foarte greu să găsească un loc de dormit, că oamenii râd de ele și cineva a făcut bătaie de joc și le-a spus să meargă să doarmă în grajdul vitelor.

La Asia Express, Lidia Buble face echipă cu sora ei Estera

Probabil că Lidia Buble se bazează, la acest capitol, pe sora ei Estera. În edițiile trecute, concurenții care au avut fobii, s-au înțeles cu partenerul de echipă să facă proba în locul lor.

Asia Express continuă în Turcia, Georgia și Azerbaijan. Filmările sunt în plină desfășurare, iar concurenții au fost șocați să vadă că e mult mai greu decât părea de acasă, din fața televizoarelor.

Comments are closed.