Știri externe

S-a dus la bancomat și a avut parte de un șoc. A descoperit că este miliardară

Nu de multe ori dă norocul peste noi, dar se pare că uneori chiar ne poate lovi atât de tare, încât nu știm cum să reacționăm. La fel a pățit și o femeie din Florida, care a avut parte de șocul vieții sale când a văzut că avea conturile pline și devenise miliardară peste noapte, deși era un om obișnuit, cu venituri medii.

Miliardară peste noapte

Julia Yonkowski din Largo, Florida, s-a oprit la un bancomat sâmbătă, 19 iunie, ca să retragă suma de 20 de dolari. Ea a mers acolo cu gândul să scoată o sumă mică, la fel ca de obicei. Deși nu obișnuiește să-și verifice soldul, pentru că ține cont singură de cheltuieli, acum parcă a fost un semn să o facă, deși nu se aștepta la o asemenea surpriză.

Când a verificat câți bani mai are pe card, în loc de câteva sute de dolari, a văzut cp are, de fapt,  999.985.855,94 de dolari, adică aproape un miliard, relatează presa din Florida. Deși mulți s-ar fi bucurat să vadă că a dat asemenea noroc peste ei, femeia nu a avut deloc un motiv de bucurie și tot ce a încercat să facă a fost să înapoieze banii.

Julia mărturisește că a fost îngrozită încă din primul moment în care a văzut acea sumă și nu a intenționat deloc să o oprească. Ea se temea de ce a văzut și imediat s-a gândit că ar fi vorba de un atac cibernetic, având în vedere că există multe astfel de cazuri.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„Am fost îngrozită când am văzut. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar eu am fost pur și simplu îngrozită. Am văzut în presă cazuri cu oameni aflați în aceeași situație care au scos banii și apoi au fost obligați să-i înapoieze. Nu aș face asta pentru că nu sunt banii mei. Mă cam sperie toată povestea asta, pentru că știți ce probleme sunt cu amenințările cibernetice.”, a declarat femeia.

Nu poate înapoia banii

Deși mulți s-ar fi bucurat să vadă că au avut așa noroc, însă Julia nu a avut deloc liniște. Astfel, tot weekend-ul nu a făcut nimic altceva decât să încerce să înapoieze banii la bancă. A sunat, însă robotul telefonic pur și simplu nu a reușit să identifice care este problema ei și nu a direcționat-o către un operator uman.

Ea știe că nu sunt banii ei și nici nu se gândește să cheltuiască ceva de acolo, ci vrea doar să scape și să stea liniștită, pentru că nu mai are somn.

Comments are closed.