Media

S-a întors din aventura vieții, Survivor, și acum este pregătit să devină tată. Cătălin Moroșanu a recunoscut

Cătălin Moroșanu este pregătit să devină tată pentru a doua oară. El și soția lui mai au o fetiță, pe nume Natalis, care crește văzând cu ochii. Întors nu demult din competiția Survivor, unde s-a accidentat grav la picior, luptătorul este pregătit să devină tată pentru a doua oară. El spune că dacă nu se va întâmpla acum, nu se va mai întâmpla niciodată.

Cătălin Moroșanu își mai dorește un copil

Sportivul a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță, despre planurile de viitor atât în ceea ce privește viața personală și sentimentală, cât și în privința carierei sale. Cătălin Moroșanu a spus că a vorbit deja cu soția lui și sunt pregătiți să mai facă un copil. Luptătorul se emoționează numai la gândul că fetița lor, Natalis, nu mai e chiar o fetiță, că timpul trece repede, și va veni ziua în care ea va pleca de acasă.

Și din acest motiv, Moroșanu își mai dorește un copil, care să rămână în familie cât mai mult timp.

I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis o să crească mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasăre, și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele visuri, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult, a spus Moroșanu.

Moroșanu s-a accidentat grav la Survivor

Cătălin Moroșanu  s-a întors recent din competiția Survivor România – sezonul 2. Sportivul a fost eliminat din motive medicale. Are o accidentare gravă la picior care îi face probleme și acum. Cu toate astea, Moroșanu are planuri mari și pe partea de carieră. Vrea să-și deschidă o academie de luptători, de genul celei pe care a deschis-o Hagi, doar că, evident, cu alt profil.

La Survivor, Moroșanu a suferit o ruptură de menisc și curând va fi nevoit să se opereze. El spune că va face o schimbare în cariera sa și va trece de la luptele din ring la mentorat și training.

Comments are closed.