Media

S-au aflat primii concurenți de la America Express! Echipa este formată din două artiste celebre

Anul acesta, „Asia Express” a devenit „America Express”. Surprizele noului sezon sunt unele extrem de mari, mai ales în ceea ce privește concurenții. Unele dintre echipe deja s-ar aflat, iar una ar fi compusă din nouă artiste celebre, obișnuite cu televiziunea și publicul.

Concurenții de la America Express

America Express este show-ul momentului. Dacă înainte se numea Asia Express, numele a fost schimbat odată cu locația. Sezonul cinci va fi prezentat tot de Irina Fodor, iar cele mai frumoase locații vor fi Oase și Marius Damian, o echipă care chiar a prins la public.

Dacă se cunosc deja regulile concursului, precum și locația, se pare că încă nu știm cine sunt concurenții show-ului. Au fost făcute câteva presupuneri până acum, dar primele care și-au confirmat participarea sunt Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cele două artiste sunt deja obișnuite cu publicul, sunt celebre, iar concursul le va prinde foarte bine.

Anunțul a fost făcut chiar de către Andree Bălan, pe contul ei oficial de Instagram. Artista a mărturisit că este încântată să meargă în America alături de buna ei prietenă și crede că această experiență le va ajuta să se descopere, să evolueze din punct de vedere uman și spiritual, dar și să își testeze prietenia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Competiția promite o mulțime de surprize pentru toți telespectatorii, iar pe concurenți îi va supune la cele mai grele probe. Vor fi nevoiți să își găsească singuri cazare, să se descurce cu doar un dolar pe zi și să facă autostopul, una dintre cele mai mari provocări.

Miza lor este să ajungă la amuleta supremă și să intre în posesia premiului de 30.000 de euro. Regulile s-au mai schimbat și le vom afla pe parcursul competiției. Filmările încep curând, iar show-ul va fi difuzat abia în luna septembrie.

Comments are closed.