Media

S-au încheiat filmările la Asia Express. Lidia Buble a făcut anunțul

Lidia Buble s-a întors acasă și promite să-și surprindă fanii în perioada următoare. Oficial, filmările la Asia Express s-au încheiat, iar concurenții au revenit în România. Lidia a și făcut prima postare pe Instagram pentru a-și anunța fanii că s-a întors. Vedeta i-a întrebat dacă le-a fost dor de ea și a spus că i-a fost dor să posteze pe rețelele sociale.

Lidia Buble, mesaj pentru fani, la întoarcerea din Asia Express

Cântăreața și-a anunțat fanii că s-a întors și că e pusă pe postat pe Instagram. Lidia a dat de înțeles că i-a plăcut mult în Asia Express și chiar a menționat că abia așteaptă să fie difuzată emisiunea. Îmbrăcată în haine sport, aranjată în detaliu, ca de fiecare dată, puțin obosită, dacă e să ne luăm după chip, Lidia a făcut câteva postări de dragul vremurile puse pe pauză cât a fost plecată la filmări.

Iubirileee meleeeeee. S-a întors mama voastrăăă. Ce faceți voooi? V-am lipsit?, a scris Lidia pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

În Asia Express, Lidia Buble a făcut echipă cu sora ei Estera și dacă este să ne luăm după entuziasmul arătat de cântăreață, cele două s-au descurcat de minune.

A fost VIS. Abia aștept să vedeți câte tâmpenii am făcut, a spus Lidia.

Printre primii care au postat imediat cum au ajuns în țară a fost și Alexandra Ungureanu. Artista a făcut echipă în Asia Express cu mama ei pe Drumul Împăraților.

Alexandra a spus că este mândră de mama ei, care i-a fost coechipieră și că este mândră că a participat la această emisiune.

Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa. La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem, la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia, a scris Alexandra Ungureanu pe Instagram.

Pe Drumul Împăraților au plecat 18 concurenți: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Georgescu, Alexandra Ungureanu și mama ei Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Show-ul a fost prezentat de către Irina Fodor.

Comments are closed.