Media

Să fie acesta un semn că divorțează? Anda Adam, atac la adresa soțului: “Am vrut copii, dar n-am avut cu cine să-i fac”

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Frumoasa blondină are o carieră de succes și este iubită de o mulțime de oameni. Deși profesional îi merge foarte bine, se pare că în plan personal are ceva probleme. Anda și soțul ei, Sorin, ar fi la finalul căsniciei și semnele în acest sens sunt tot mai multe.

Anda Adam, dezamăgită de soțul ei

Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fetiță. Deși nu au confirmat vreodată zvonurile că ar avea probleme în căsnicie, nu au mai fost văzuți împreună de foarte mult timp, nici măcar în mediul online sau la evenimente importante.

Anda Adam trece printr-o perioadă a vieții destul de dificilă. De ceva timp se tot spune despre ea și Sorin Niculescu că ar avea probleme în căsnicie și se pregătesc de divorț. Nu mai poartă verighetele și nu mai publică imagini împreună, dar mereu au negat aceste zvonuri, spunând că totul merge așa cum trebuie în mariajul lor.

De curând, Anda s-a dat de gol cu anumite afirmații pe care le-a făcut. Într-un podcast, ea a abordat subiectul legat de copii. Și-a deschis sufletul mai mult decât trebuia și a lăsat loc de interpretări. Astfel, artista noastră a mărturisit că și-ar fi dorit mai mulți copii și o perioadă se tot gândea la asta, dar nu a găsit bărbatul perfect, alături de care să-și poată întemeia o familie numeroasă, așa cum visa.

„Eu îmi doream foarte mult timp copii, dar n-am avut cu cine să-i fac. Probabil că dacă apăreau numai bărbați din ăștia SuperMan în viața mea aveam mulți copii până acum. Eu aș vrea, dar nu știu ce să zic. Ideea e că nu am găsit SuperManii”, a afirmat artista.

Mai mult, când a fost întrebată de Amna pe vlog cum stă cu „corasonul”, artista a dat un răspuns care i-a făcut pe toți să se gândească la o despărțire. Astfel, ea a spus că încearcă să se mențină, pentru că are un copil de crescut și trebuie să fie puternică, semn că ceva rău se întâmplă, totuși, cu ea.

 „Hm… e bine! Bate inima săraca. Trebuie să bată ca să-mi cresc copilul”, a spus Anda.

Comments are closed.