Știri

Sărbătoare în familia lui Nicușor Dan. Primarul General are motive mari de bucurie

Este sărbătoare în familia Primarului General al Capitalei. Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară după ce partenera sa de viață a adus pe lume al doilea copil al cuplului. De data aceasta, Nicușor Dan a devenit tată de băiat.

Nicușor Dan – tată pentru a doua oară

Cel de-al doilea copil al primarului general al Capitalei a venit pe lume la Spitalul Filantropia, aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Acum Nicușor Dan se poate mândri că are și fată și băiat. Partenera sa de viață i-a dăruit cel mai frumos cadou. Nașterea a decurs bine, iar bebelușul este perfect sănătos. Potrivit unor surse Antena 3, a fost o naștere prematură, dar cu toate astea, iubita lui Nicușor Dan și copilul adus pe lume sunt bine.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru sunt împreună de mai mulți ani și au acasă o fetiță pe nume Aheea, care a venit pe lume în 2016. Iată ce anunța pe Facebook, Nicușor Dan, în ziua în care iubita sa a adus pe lume primul lor copil:

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Nicușor Dan

Partenera de viață a lui Nicușor Dan se numește Mihaela Grădinaru. Cei doi locuiesc împreună, iată au devenit părinți pentru a doua oară, dar nu sunt căsătoriți. Despre iubita primarului general al Capitalei se știe că s-a născut și a copilărit în județul Vaslui, unde a urmat cursurile gimnaziale, precum și pe cele liceale, după care a venit în București unde a început facultatea.

Sărbătoare în familia lui Nicușor Dan. Primarul General are motive mari de bucurie

Într-un interviu pentru presa locală din Vaslui, Mihaela Grădinaru a povestit, în urmă cu mai mulți ani, că l-a cunoscut pe Nicușor Dan în 2005, pe vremea când era studentă la Geografie.

Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franta. Am renuntat să mă mai întorc acasă si am iesit cu mai multi prieteni. Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine, a spus Mihaela pentru vremeanouă.ro.

Partenera de viață a lui Nicușor Dan spunea atunci că nu știe dacă între ei a fost dragoste la prima vedere, însă atracție și chimie a fost cu siguranță.

Mihaela Grădinaru, iubita primarului general al Capitalei, cea care i-a dăruit acestuia o fetiță și un băiețel, ocupă funcția de manager la o mare firmă auto.

Comments are closed.