Media

Sărbătoare în familia lui Victor Ponta. Maria împlinește un an alături de părinții ei

Victor Ponta și soția sa, Daciana se pregătesc să o sărbătorească pe fiica lor, Maria. Fetița a împlinit șapte ani de viață și curând va face un an de când a intrat în familia fostului premier. Ponta a surprins pe toată lumea când a declarat, în emisiunea lui Denise Rifai, că are o fetiță. Toți știau că are un un băiat de 17 ani din căsătoria cu Roxana Ponta, și o fată de 12 ani din actualul mariaj cu Daciana Sârbu. Iată că familia fostului premier s-a mărit, iar Maria le-a adus multă fericire.

Maria împlinește un an în noua ei familie

Victor Ponta a spus la Antena 3 că săptămâna viitoare, Maria împlinește un an alături de el, de soția lui Daciana și frații ei. Ponta este convins că adoptând-o pe Maria a făcut cel mai bun lucru pe care putea să-l facă vreodată familia lui.

Și Daciana și-a exprimat bucuria de a fi mamă a două fete, printr-o postare pe Facebook în care apar cele două copile, îmbrățișându-se, semn că se înțeleg foarte bine.

Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi, a scris Daciana la descrierea unei poze cu cele două fete ale sale.

Subiectul adopției a fost deschis în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. Ea l-a întrebat pe Ponta câți copii i-ar plăcea să aibă, iar el a răspuns: 3, câți am acum, precizând că nu vrea să dezvolte subiectul decât în prezența soției sale, Daciana. Ulterior, Denise Rifai a venit cu o lămurire pe Facebook în care a scris că soții Ponta au adoptat o fetiță care are 6 ani și se numește Maria Ponta.

Comments are closed.