Media

Sărbătoare în lumea showbizului! Vlăduța Lupău este însărcinată

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de oameni, cu care păstrează legătura mereu. De la ea aflăm acum că este însărcinată și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Vlăduța Lupău va deveni mămică

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească de la noi din țară. Cântăreața trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, este extrem de fericită și iubită de fani, dar mai ales de cel cu care este căsătorită. Artista de 31 de ani a anunțat astăzi că este însărcinată, printr-o postare pe Rețetele de socializare.

Vlăduța a dat de veste chiar de Buna Vestire că va deveni mamă. A ales un moment extrem de potrivit pentru a face acest anunț, având în vedere că este și o persoană credincioasă, care l-a menționat de multe ori pe Dumnezeu în postarea sa. Ea și fotbalistul Adi Rus s-au fotografiat intr-o ipostază sexy și emoționantă, în care se vedea burtica de gravidă foarte bine, semn că sarcina este deja înaintată.

„Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!”, a transmis artista.

Vlăduța Lupău nu a anunțat sexul copilului

Vlăduța Lupău a vorbit despre ce bucurie i-a provocat sarcina și despre cât de binecuvântată se simte, având în vedere că familia ei este completă acum. Cei doi își doreau de mult timp să devină părinți și Dumnezeu le-a ascultat acum rugăciunea.

Vlăduța a vorbit si despre cum a fost sarcina până acum și, mai în glumă, mai în serios, a recunoscut că a avut destule simptome specifice și s-a confruntat cu grețuri și stări neplăcute. Totuși, nu regretă nimic si este pregătită să îndure orice pentru copilul ei. Nu a dezvăluit încă sexul acestuia, semn că nu este pregătită pentru asta.

Vlăduța și Adi sunt împreună de mult timp. Artista este mai mare decât el cu 3 ani, dar acest aspect nu a fost o problemă. Sunt căsătoriți și au multe planuri de viitor impreuna.

 

Comments are closed.