Media

Sărbătoare în showbiz! Fosta asistentă de la Neața a devenit mamă pentru a doua oară

Este zi de sărbătoare în showbiz-ul românesc. Fosta asistentă de la matinalul Neața cu Răzvan și Dani a devenit mamă pentru a doua oară. Este vorba despre Flavia Mihășan care a părăsit echipa de la Neața pe când era însărcinată cu primul copil: Carol. Iată că acum Flavia a mai adus pe lume un băiețel. Vedeta a născut chiar în ziua în care foștii ei colegi au petrecut la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisacariu.

A născut Flavia Mihășan

Flavia Mihășan a devenit mamă sâmbătă, 15 mai 2021, dar a făcut marele anunț a doua zi. Fosta asistentă TV a matinalilor Răzvan și Dani are acum doi băieți și este foarte încântată. În urmă cu câteva săptămâni, Flavia le spunea fanilor de pe Instagram că nu știe când au trecut cele 9 luni de sarcină.

Iată că a venit și ziua cea mare, zi în care Flavia a devenit mamă de doi. Acum, ea și Marius Moldovan au doi băieți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru, a spus Flavia Mihășan pe Instagram.

Flavia Mihășan a fost vecina de la Neața timp de câțiva ani, în care a făcut o echipă excelentă cu Răzvan Simion și Dani Oțil. În primăvara anului 2019, Flavia s-a retras din acest proiect, când deja era însărcinată în șapte luni. Dani a fost cel care i-a anunțat plecarea, cu părere de rău.

Flavia este de departe cea mai reușită «vecină» pe care am avut-o până acum. Am găsit-o greu, într-un moment destul de tensionat la «Neatza», cu schimbări, cu trădări, cu telenovele. Nu a vrut de la început să facă treaba asta, pentru că a dorit să fie doar dansatoare profesionistă și balerină. Ne-am rugat de ea, a acceptat și i-am deschis noi orizonturi. După ce scapă de burtică, are loc în echipa de la Neatza sau în orice alt proiect de televiziune, spunea Dani în martie 2019.

În locul Flaviei, la Neața a venit Ramona Olaru, cea care este și acum în echipa matinalilor și care s-a făcut ușor plăcută de public. Anterior, Ramona lucrase cu Diana Munteanu și Florin Ristei la proiectul Prietenii de la 11.

Comments are closed.