Știri

Șarpe de peste un metru lungime, în spitalul din Balș. Invazie de șerpi în Olt

Șarpele a intrat luni, 13 iunie, în sala de mese a Spitalului Orășenesc Balș și a fost observat de un pacient, care l-a filmat și a postat imaginile pe rețelele de socializare. La faţa locului au fost chemaţi jandarmii, care au preluat şarpele şi i-au dat drumul în natură, potrivit site-ului local Olt Alert.

În imaginile surprinse se vede cum șarpele, lung de un metru, merge pe podeaua din salon, se ascunde sub calorifer, apoi urcă peretele spre o fereastră care e închisă. Reptila a pătruns în unitatea medicală pe uşa de acces a personalului. La fața locului a intervenit un echipaj de jandarmi. Aceștia au capturat șarpele cu echipamente speciale.

„Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.