Media

Sărut neașteptat între Delia și Loredana Groza, pe scena iUmor. Cum a reacționat Mihai Bendeac

Delia și Loredana Groza au fost protagonistele unui moment surpriză pe scena show-ului de televiziune iUmor. Cele două dive s-au sărutat în văzul tuturor, luându-i pe surprindere atât pe cei din public, cât și pe telespectatori. De departe cel mai uimit dintre toți, dar și invidios, a fost Mihai Bendeac, care a spus că ar fi vrut să fie în locul Deliei.

Delia și Loredana Groza s-au pupat pe scena iUmor

A fost o seară incendiară în ediția specială iUmor. Jurații au fost premiați în cadrul Galei Premiilor iUmor, dar momentul central a fost sărutul dintre Loredana Groza și Delia.

Cea dintâi a fost invitată în emisiunea pentru a înmâna premiul pentru cea mai spectaculoasă jurizare. Loredana Groza a fost cu adevărat o apariție ravisantă miercuri seara la iUmor. Vedeta a urcat pe scenă îmbrăcată cu o rochie spectaculoasă, cu un decolteu adânc.

Premiul pentru cea mai spectaculoasă jurizare de la iUmor i-a revenit Deliei Matache, iar vedeta a fost invitată pe scenă pentru a-și primi trofeul. Atunci a avut loc sărutul dintre ea și Loredana Groza, un moment total neașteptat.

Sărut neașteptat între Delia și Loredana Groza, pe scena iUmor. Cum a reacționat Mihai Bendeac

Reacția lui Mihai Bendeac după ce Delia și Loredana s-au sărutat

Mihai Bendeac s-a arătat invidios pe momentul unic care a avut loc între cele două dive și a spus că și-ar fi dorit mult să fie el câștigătorul premiului înmânat de Loredana Groza. Evident, a spus asta doar pentru că ar fi vrut să fie în locul Deliei și Loredana să-l fi sărutat pe el.

Îţi dai seama, once în a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza. Eu sper să câștig ca să mă pupi. Loredana face parte din cele 15 – 20 de persoane din showbiz-ul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un super-star. Loredana respiră super-star, a spus Mihai Bendeac.

Și prezentatorii emisiunii s-au amuzat de reacția lui Bendeac și au spus că actorul arăta ca o pisică ce se uită în vitrină, la măcelărie. Delia a spus că pupatul dintre ea și Loredana o să rămână în istorie.

Comments are closed.