Media

Saveta Bogdan, decizie radicală! Artista este pregătită pentru tot ce e mai rău: “Nu se știe niciodată ce se întâmplă!”

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Se numără printre cele mai vechi cântărețe din România, care a scris istorie cu piesele sale. Celebra interpretă de muzică populară are un succes formidabil, dar deja se gândește la ce este mai rău, pentru că a ajuns la o vârstă înaintată.

Saveta are probleme de sănătate

Saveta Bogdan are mai multe probleme de sănătate, apărute odată cu trecerea timpului și a muncii în exces. Artista are dureri mari în zona cefei de ceva timp, motiv pentru care a consultat un medic pentru a afla ce probleme are exact.

Norocul ei a fost că a primit trimitere de la medic și a scutit 700 de lei, pentru că a fost nevoită să facă un RMN. Are o pensie mică, de doar 1200 de lei, cu care se descurcă foarte greu.

„Mă pregătesc să fac un RMN. Cu biletul de familie de la medic am scutit 700 de lei. Atât m-ar fi costat, dar eu am pensie mică și nu îmi permiteam să dau atâta pe RMN.M-a durut foarte tare, zilele acestea, în zona cefei. M-a consultat un medic și a spus că am spondiloză”, a declarat, pentru FANATIK.

Saveta Bogdan îi dă averea fiicei

Saveta Bogdan a ajuns la venerabila vârstă de 76 de ani. Este plină de viață, zâmbește mereu și face spectacol pe scenă, dar se pare că se gândește și la ce este mai rău. Problemele de sănătate nu îi dau pace și vrea să fie pregătită pentru orice eveniment. Astfel, a decis că în toamnă îi va trece apartamentul fiicei sale, pentru că nu se știe ce-i rezervă viitorul.

”Cătălina, fata mea, va veni în țară pe data de 24 septembrie. Îi trec apartamentul pe nume. Este singurul meu copil. Îi fac act de donație. Este mai bine așa, căci nu se știe niciodată ce se întâmplă”, a mai declarat artista pentru aceeași sursă.

Cât despre colecția ei de costume populare, nu are de gând să i-o lase tot fiicei, ci o va expune la muzeu. Își iubește foarte mult portul popular și vrea ca și alții să se bucure de el după ce ea nu o să mai fie. Chiar dacă toți se așteptau să îl lase moștenire fiicei, nu are de gând, pentru că aceasta nu iubește deloc folclorul.

„Eu niciodată nu mi-am părăsit pieptăruțu meu, pe care-l am de la bunica de la bunica de 200 de ani și care este atât de frumos. Mă uit la el ca la ochii din cap. În momentul în care voi simți că mă apropii de… atunci am să-l dau la Muzeul Țăranului, să scrie că-i al meu. Eu țin foarte mult la costume, la autentic.”, a declarat Saveta.

Comments are closed.