Media

Scandal în familia Clejanilor. A fost chemată, din nou, Poliția

A fost, din nou, scandal în familia Clejanilor. Se pare că Fulgy ar fi sărit să-l bată pe tatăl lui, iar acesta a sunat la Poliție. Când toată lumea se aștepta că lucrurile s-au așezat în familia lor după ce Fulgy s-a întors de la clinică, se pare că liniștea este departe de ei.

Poliția chemată, din nou, în casa artiștilor Viorica și Ioniță din Clejani

Se pare că Ioniță de la Clejani a sunat duminică seara la 112 și a chemat polițiștii la locuința familiei. Incidentul a fost legat de fiul său, Fulgy, care, potrivit unor surse, ar fi sărit la bătaie. Totuși, Ioniță, nu a vrut să depună plângere împotriva tânărului.

În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe), se arată în comunicatul Poliției.

De această dată, totul ar fi plecat de la o neînțelegere dintre tată și fiu, în timp ce se aflau la un restaurant din Capitală. Fulgy ar fi început să se filmeze, iar tatăl său i-a cerut să nu mai facă asta.

Ia uite, mă bruschează tata, îmi spune că dacă nu mă internez…Ajutor, poliția, vă rog salvați-mă pentru că stau cu un psihopat și cu o psihopată. Sunt cu băieți care nu intervin, spune Fulgy în filmulețul postat pe TikTok.

Totul se întâmplă la doar o săptămână de când Fulgy a revenit acasă de la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Tânărul de 23 de ani traversează o perioadă destul de tulbure. Totul a pornit de la seara în care a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ulterior Fulgy a făcut anumite declarații la adresa unor persoane publice, iar părinții lor și-au cerut scuze, în numele lui. De altfel, Viorica și Ioniță sunt alături de fiul lor și încearcă să-l readucă pe calea cea bună.

Comments are closed.