Media

Scandal în familia regretatului artist Liviu Vasilică. De la ce a pornit totul

Anul Nou a început cu scandal în familia regretatului artist Liviu Vasilică. Fiul său se războiește cu mama sa pentru drepturile de autor. Acum totul a degenerat, iar artistul i-a făcut reproșuri mari celei care i-a dat viață.

Scandal în familia regretatului artist Liviu Vasilică

Fiul marelui artist Liviu Vasilică, singurul dintre cei patru frați care a călcat pe urmele maestrului se războiește cu mama sa. Neînțelegerile dintre cei doi au pornit de la moartea artistului și nu au mai contenit nici până în prezent. Acum, Liviu Vasilică a făcut o postare pe Facebook în care i-a adus mamei sale mai multe acuzații. Cel mai probabil artistul a reacționat la nervi, pentru că la scurt timp după ce a publicat mesajul pentru mama lui, a decis să-l șteargă.

Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am. Nu există pe lumea asta mamă ca tine!, a fost mesajul pe care l-a postat Florin Vasilică.

Florin Vasilică este singurul care duce mai departe moștenirea tatălui

Florin Vasilică este unul dintre cei patru copii ai cuplului Liviu Vasilică și Florina Vasilică. Regretatul artist Liviu Vasilică s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, din cauza unei ciroze.

Artistul a fost căsătorit cu Florina Vasilică timp de 23 de ani și împreună au avut patru copii: Florin Vasilică, Svetlana Vasilică, Valentin Vasilică și Livia Vasilică. Dintre toți copiii lor, numai Florin este cel care duce mai departe moștenirea tatălui său, el fiind conducătorul grupului Teleormanul.

Neînțelegerile dintre Florin Vasilică și cea care i-a dat viață sunt vechi. În anul 2013, într-o emisiune de la Pro Tv, artistul spunea că mama lui a încercat să profite de pe urma sa. Artistul spunea la acea vreme că singura pe care o are aproape este sora lui, Livia, pe care o iubește enorm.

Florin Vasilică mai spunea că din momentul în care tatăl lui s-a stins din viață, mama lui, a vrut să acapareze totul.

Comments are closed.