Media

Scandal în mediul online. Ilie Năstase a trecut la jigniri, Ioana l-a rugat să înceteze

Ilie Năstase s-a abținut de la comentarii oficiale legate de despărțirea de soția sa, Ioana Simion, însă pe Facebook, fostul tenismen s-a luat la ceartă cu fanele acesteia. Zilele trecute, Ioana a postat un mesaj în care a anunțat că și-a pierdut răbdarea, că a făcut tot ce s-a putut și a dat de înțeles separarea de soțul ei. La acea postare, fanele ei au făcut tot felul de comentarii, unele lăudând-o pe Ioana pentru decizia luată.

Scandal pe Facebook! Ilie Năstase a trecut la jigniri

Chiar dacă s-a abținut de la a face comentarii oficiale cu privire la presupusa despărțire de soția sa, Ilie Năstase a fost atent la mesajul postat de Ioana pe pagina ei de Facebook. Fostul mare tenismen a citit comentariile lăsate de fanele Ioanei Simion la respectiva postare și din câte se pare s-a cam enervat.

Pe Ilie Năstase l-au deranjat susținătoarele Ioanei care au spus, direct sau voalat, că a procedat foarte bine despărțindu-se de el. Așa se face că fostul tenismen a luat comentariile pe rând și a răspuns doamnelor respective cum i-a venit pe moment.

Scandal în mediul online. Ilie Năstase a trecut la jigniri, Ioana l-a rugat să înceteze

Când situația a degenerat, Ioana Simion a intervenit și l-a rugat pe soțul ei să înceteze și să nu le mai jignească pe urmăritoarele ei. Ioana l-a rugat să fie un om bun și să oprească răutățile.

Dragă Ilie, te rog să te oprești să mai jignești aceste doamne! Nu ți-au făcut niciun rău și nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat și te rog, în fața bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, oprește răutățile! Mulțumesc!, a fost mesajul Ioanei Năstase pentru Ilie.

Ioana Năstase a șters postarea în care anunța despărțirea de Ilie

Ilie s-a oprit din a mai răspunde la comentarii, iar Ioana a șters toată postarea pe care o făcuse pentru a anunța că s-a despărțit de soțul ei. Se pare că lucrurile nu au mers între cei doi, în ciuda încercărilor de a duce relația pe un făgaș bun.

Au fost la un pas de divorț, dar Ioana a renunțat cu puțin timp ca divorțul să se concretizeze. Ea a spus atunci că simte că Ilie are nevoie de ea și că a decis să mai acorde o șansă căsniciei lor.

În urmă cu puțin timp, Ioana a postat câteva poze de la Prislop, unde a fost la mormântul Părintelui Arsenie Boca, semn că vrea să-și pună ordine în gânduri și să se reculeagă.

Comments are closed.