Media

Scandal la restaurantul lui Brigitte Pastramă. “A scos sabia”. Bruneta a chemat Poliția

Scandal la restaurantul lui Brigitte Pastramă. Bruneta a chemat Poliția după ce doi dintre ospătarii săi au fost agresați, la fel și fiul femeii de afaceri. Totul a plecat de la o notă de plată pe care doi bărbați nu au vrut să o achite, pe motiv că e mai mare decât se înțeleseseră.

Fiul lui Brigitte agresat în restaurantul ei

Scandalul a luat amploare de la o notă de plată. Clienții: doi interlopi din Capitală nu au fost de acord să plătească suma de pe nota de plată. Unul dintre ei a scos o sabie și l-a amenințat pe ospătar, iar celălalt l-a lovit. Același tratament l-a primit și un alt ospătar din restaurant, dar și fiul lui Brigitte care a intervenit să aplaneze conflictul. Incidentul a avut loc sâmbătă, 22 mai. Brigitte Pastramă a fost alertată de fiul ei și imediat a sunat la Poliție.

În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile. Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client, l-ar fi lovit pe angajat, se arată în procesul verbal al Poliției.

Roby i-a ținut locul mamei lui la restaurant

Brigitte regretă faptul că nu a fost acolo în ziua incidentului. Nu îi vine să creadă prin ce au trecut fiul ei și angajații restaurantului pe care ea îl conduce. Brigitte Pastramă spune că a dat Poliției imaginile de pe camerele de luat vedere și că așteaptă ca oamenii legii să facă cercetări.

Fiul lui Brigitte, Roby, nu lucrează în restaurant, doar îi ținea locul mamei sale în ziua respectivă. Localul este situat în nordul Capitalei.

Comments are closed.