Media

Scandal la Survivor România 2021: Acuzații între Alin Sălăjean și Kamara, fratele lui Musty

Este scandal mare la Survivor România 2021, dar nu în emisiune, ci în afara concursului. Pe rețelele se socializare s-a iscat un conflict între fostul Războinic Alin Sălăjean și Kamara, fratele lui Musty, tot din echipa Războinicilor.

Scandal la Survivor între Alin Sălăjean și Kamara

Fostul concurent de la Survivor 2021, Alin Sălăjean și Kamara, fratele Războinicului Musty, s-au contrazis pe Instagram, acolo unde au discutat despre ceea ce s-a întâmplat între eliminarea din concurs a lui Alin, zis Buturuga mică.

El a susținut că a fost amenințat în competiție de către Musty, fratele lui Kamara cunoscut din Trupa Alb-Negru.

Îți spun eu ce înseamnă agresiune verbală, care nu s-a văzut la televizor. Fratele tău m-a făcut nesimțit și am martori. Fratele tău m-a amenințat că îmi rupe picioarele, asta înseamnă agresiune verbală, a spus Alin.

Alin a spus că este de părere că Musty este cel care a creat haos în echipă și că niciunul dintre cei care au fost în concurs nu l-au agreat pe acesta.

Eu cred în continuare că fratele tău, cât am stat eu, șase săptămâni jumate, a creat haos acolo și a creat multe certuri. Asta este părerea mea. Toți cei care au ieșit nu îl plăceau deloc pe Musty. După ce am avut tensiunea cu patul, Musty mereu venea și se lua de mine. Se leagă de orice, a spus Alin Sălăjan.

În replică, fratele lui Musty, Kamara, i-a luat apărarea Războinicului și l-a acuzat pe Buturugă de agresivitate verbală. El i-a introdus în discuție pe foști concurenți Survivor, care au ieșit din competiție din cauza unor accidentări.

Și în momentul ăsta ce faci tu cu mine e agresiune verbală. Sunt neadevăruri. Sunt lucruri care nu pot fi probate. Cum se face că și tu și Rox, și Marilena v-ați luat de Musty și Dumnezeu v-a dat de v-a accidentat?, a spus Kamara.

Alin Sălăjean a părăsit Survivor România – sezonul al doilea din cauza unor probleme de sănătate. Medicii i-au recomandat să plece acasă. El a fost un concurent bun, care a adus multe puncte pentru echipa Războinicilor, din care a făcut parte.

Comments are closed.