Media

Scandalul Bahmu- Prigoană continuă. Adriana nu plătește pensia alimentară copiilor

Bahmu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Mariajul lor a fost unul marcat de o mulțime de certuri și împăcări, scandaluri și episoade neplăcute. Căsnicia lor a ajuns la final deja de câțiva ani, însă lucrurile nu se domolesc între cei doi și găsesc mereu motive de scandal.

Prigoană, acuzații dure pentru Bahmu

După mai multe procese și scandaluri, copiii au rămas la Silviu Prigoană. Instanța a decis că celebrul om de afaceri este în măsură să obțină custodia copiilor, pentru că situația materială pe care o are îi permite să le ofere tot ce își doresc și să se asigure că nimic nu le lipsește celor doi băieți.

Pentru Adriana Bahmuțeanu, specialiștii au decis că își poate vedea copiii după un program bine stabilit, iar de mai bine de trei ani, celebra jurnalistă petrece timp cu cei mici așa cum s-a decis. Totuși, aceasta nu și-ar fi respectat obligațiile, motiv pentru care Prigoană a început să acuze.

Conform spuselor lui Silviu, Adriana nu a plătit deloc pensia alimentară celor mici, din 2018, de când cei mici se află în custodia lui.

 ‘Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!’, a precizat Silviu Prigoană pentru impact.

Prigoană susține că i-a atras de mai multe ori atenția, dar aceasta nu a luat măsuri. În plus, el chiar ar fi făcut propagandă electorală în timp ce ea se angajase în cursa pentru alegerile locale. Dacă ar fi câștigat, Silviu spera că ar fi reușit să le ofere copiilor banii pe care legea a decis că trebuie să-i primească de la mama lor. Astfel, el le-a spus mai multor persoane, în mod direct, să o voteze pe Bahmu ca primar al Sectorului 1.

Deși nu ar fi vrut să se ajungă aici, Silviu Prigoană intenționează să facă dreptate pe cale legale dacă fosta lui soție nu decide să-și asume responsabilitatea și obligațiile de mamă.

Comments are closed.