Media

Scandalul escaladează la Survivor. Intervin familiile concurenților

Apar reacții ale familiilor celor care au acceptat provocarea de a concura la Survivor România 2022. Pe fondul tensiunilor pe care telespectatorii le-au văzut în ediția de duminică, 23 ianuarie, unii au simțit nevoia să ia atitudine. Totul a plecat de la schimbul de replici extrem de dur dintre Andreea Tonciu și CRBL.

Soțul Andreei Tonciu s-a luat de CRBL

Daniel Niculescu a urmărit din fața micului ecran scandalul dintre soția sa, Andreea Tonciu și CRBL. Bărbatul care până acum a fost extrem de discret și la fel i-a cerut și Andreei să fie încă de când s-au cunoscut, nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe internet. Soțul Andreei Tonciu, care concurează în echipa Faimoșilor, i-a transmis un mesaj lui CRBL, cel care s-a certat cu Andreea.

Scandalul escaladează la Survivor. Intervin familiile concurenților

Bărbatul i-a cerut lui CRBL să-și arate bărbăția prin altceva și nu prin a-i înjura soția. Daniel Niculescu a făcut apel la familie și a spus că CRBL ar trebui să se gândească că are și el fată și cu siguranță nu ar vrea ca aceasta să fie înjurată vreodată de un bărbat.

 Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL.

Scandal la Survivor. Au intervenit familiile concurenților

Soțul Andreei Tonciu: noroc că sunt reguli în emisiune

Niculescu este de părere că dacă nu erau reguli în emisiunea Survivor, scandalul ar fi degenerat și CRBL ar fi ajuns, probabil, să o lovească pe soția sa. El i-a transmis cântărețului că ar trebui să-și măsoare bărbăția cu bărbații și nu cu femeile.

Reacția lui a venit după ce Andreea și CRBL au avut un schimb de replici care a plecat după un comentariu făcut de Andreea la adresa Laurei Giurcanu. De acolo, lucrurile au escaladat.

Andreea Tonciu: Mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore
Laura Giurcanu: Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil, și cu TJ, și cu CRBL, și cu cine vreau eu, unde vreau eu, cât vreau eu, fără să însemne ceva
CRBL: Niciodată să nu mai faceți greșeala să intrați în jocul ei (…) Nu-ți mai face harfele astea cu mine”. (…) Dacă mă mai ataci de trei ori cu ”bărbat ca tine”…Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în tabăra Faimoșilor în ediția de luni, 24 ianuarie 2022. Survivor România se vede la Pro tv începând cu orele 20.30, iar următoarea ediție este marți, 25 ianuarie, de la aceeași oră.

Comments are closed.