Media

Schimbare majoră în viața Danielei Gyorfi. A făcut o investiție colosală

Daniela Gyorfi se bucură de o perioadă frumoasă alături de familia ei cu care se va muta curând în casă nouă. A fost marea dorință a artistei să-și construiască un loc mult visat, și iată că mai e puțin și visul îi devine realitate. Este vorba despre o investiție colosală, dar care a meritat cu prisosință.

Când se mută Daniela Gyorfi în noua locuință

Artista este nerăbdătoare să se mute în locuința nouă alături de familia ei. Și-a amenajat totul după propriile dorințe și abia așteaptă ziua în care își va schimba domiciliul. Daniela Gyorfi a optat pentru o locuință pentru care a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 250.000 de euro. Vedeta se va muta cu fiica ei și George Tal cât de curând.

Într-un interviu pentru Vorbește lumea, Daniela Gyorfi a declarat că este foarte bucuroasă că a reușit să-și îndeplinească visul și că noua locuință va avea trei dormitoare, living, bucătărie și trei băi.

Dacă trăia mama săraca așa îmi zicea. Nu este ceva extraordinar, dar după atâția ani de zile în care am muncit și ne-am chinuit…bine, o să ajung ca regretatul domn Dem Rădulescu, să mă vezi că o să cânt pentru o ușă, pentru un geam, cânt pentru un pat, a spus Daniela la Vorbește lumea.

Cu siguranță mama Danielei s-ar bucura să o vadă pe fiica ei fericită și împlinită, atingându-și marele vis. Vedeta a avut o relație foarte apropiată cu mama sa pe care a îngrijit-o ca pe un copil. Au trecut opt ani de la moartea femeii, dar pentru Daniela amintirea ei a rămas vie. Artista simte că a făcut tot ce a putut pentru mama ei, cât a fost în viață, dar nu se poate împăca cu gândul că ea s-a stins.

De ce nu se căsătorește Daniela Gyorfi cu George Tal

Deși sunt împreună de 15 ani și au o fetiță, Daniela și George nu s-au căsătorit. Mulți s-au întrebat care este motivul pentru care cei doi nu vor să-și unească destinele în fața Domnului, iar artista, sinceră din fire, a venit cu explicația.

Vedeta a spus că relația lor este departe de a fi una perfectă și că e mai bine să nu meargă mai departe cu oficializarea ei, probabil pentru a nu pune presiune pe umerii lor.

Comments are closed.