Media

Schimbare majoră la Acces Direct! Ce trebuie să știe toți telespectatorii

Emisiunea Acces Direct este una dintre cele mai iubite de la TV. Este o emisiune veche, dar care mereu știe să aducă lucruri noi în atenția telespectatorilor. Producătorii anunță acum că vor avea loc noi schimbări, menite să aducă și mai mult succes show-ului preferat al românilor.

La ce oră începe Acces Direct

În ultima perioadă au avut loc mai multe schimbări în televiziune, care mai de care mai interesante. Se pare că una dintre acestea vizează direct emisiunea Acces Direct, care și-a schimbat ora de difuzare. Astfel, de acum Mirela Vaida va fi prezentă pe micile ecrane mai devreme decât de obicei, lucru ce nu îi deranjează deloc pe fani, dimpotrivă.

Conform producătorilor, celebra emisiune de pe Antena 1 va începe din ianuarie cu 30 de minute mai devreme, ceea ce înseamnă că fanii vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a urmări cele mai importante povești și știri. Astfel, imediat după emisiunea ”Mireasă”, fanii sunt invitați să se uite la Acces Direct de la ora 16:00, în loc de 16.30, ca până acum.

Noul sezon Acces Direct a adus schimbări și în ceea ce privește decorul platoului de televiziune. Locul arată mult mai bine acum și este extrem de primitor, iar fanii au avut o reacție pozitivă la schimbări.

Mirela Vaida, nemulțumită de schimbări

Conform unor surse din interiorul redacției, se pare că Mirela nu ar fi prea mulțumită de noile schimbări, pentru că ar fi nevoită să muncească mai mult și salariul nu ar suferi modificări. Deși este vorba doar de 30 de minute, pentru vedetă ar conta.

Mai mulți angajați ar fi nemulțumiți de ce se întâmplă, mai ales că emisiunea ar urma să se mute pe Antena Stars, așa cum se zvonește. Mai multe vom afla în ianuarie, când vor fi luate deciziile finale.

Emisiunea ”Acces Direct” a încasat cea mai mare amendă din ultimii trei ani. Emisiunea ”Acces Direct” a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

Comments are closed.