Media

Schimbare majoră la Chefi la Cuțite, când se difuzează finala

Emisiunea Chefi la Cuțite, sezonul 9, ajunge la final. Antena 1 a schimbat programul emisiunii. Mai sunt 4 ediții care se vor difuza de duminică, dar intervine și-o schimbare majoră. Finala emisiunii a fost deja programată pentru difuzare, iar fanii emisiunii abia așteaptă să vadă cine trece de ultimul battle, dar și de semifinală.

Finala Chefi la cuțite, schimbare majoră în grila de programe Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a suferit o primă schimbare majoră încă de la început. Audițiile au fost mai lungi, iar durata batte-urilor a fost dublată de la 8 la 16.

Practic au fost două sezoane într-unul singur, au remarcat chiat cei trei Chefi.

În concurs au mai rămas:

Din echipa Mov, a lui Chef Cătălin Scărlătescu: Narcisa, Valentina și Alex – cuțitul de aur.

Din echipa Verde, a lui Chef Sorin Bontea: Victorina, Elena, Ricky și Dorin.

Din echipa Albastră: Cătălin, Keed, salvat de amuleta Chef-ului, Florin și Ștefan.

O a doua schimbare majoră are loc chiar pentru finala show-ului culinar de la Antena 1. Aceasta va fi difuzată miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 20:30.

Astfel, Duminică a va fi ultimul battle, două semifinale luni și marți, iar marea finală Chefi la cuțite, difuzată miercuri în locul iUmor.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.