Știri

Se închid străzile de sâmbătă, este interzisă parcarea, iar masca va fi obligatorie în zona stadionului Arena Națională

UEFA EURO 2020 începe astăzi, de la ora 20:30, la Pro TV, iar primul meci are loc tot astăzi, în Roma, unde se vor înfrunta Turcia VS Italia.

Bucureștiul va găzdui primul meci, din cele 4 organizate în România, duminică, 13 iunie 2021 de la ora 22:00.

De sâmbătă se închid străzile, iar masca în zona Arena Națională va fi obligatorie

Toată zona din jurul stadionului Arena Națională pe o rază de 1km pătrat va fi „teritoriul” UEFA unde este obligatorie purtarea măștii de protecție, circulația și parcarea pe străzile din jurul stadionul este interzisă de sâmbătă ora 07:00 până luni, ora 07:00.

Astfel, străzile din București, sector 3, Vatra Luminoasă, Bulvardul Basarabia, sunt doar câteva unde se vor aplica reguli draconice de securitate, inclusiv purtatea măștii de protecție chiar dacă ea în România, în aer liber nu mai este obligatorie.

Pe stadion vor avea acces puțin peste 13 mii de spectatori, adică 25% din capacitatea Arena Națională.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.